Sigma Cine Lens

Sigma Cine Lens

SIGMA heeft zijn succesvolle ART foto lenzen in een Cine uitvoering uitgebracht en nivo-Schweitzer is dan ook trots dat Sigma Japan en Sigma BeNeLux ons hebben aangewezen als Authorised Distributor in de Nederlandse fotohandel.

Sinds 1970 is nivo-Schweitzer al bezig om de beste en mooiste producten op foto, video en film gebied te verkopen.

Naast de Zeiss CP, Canon Cine en prime en zoom en de Fujinon zoom lenzen zijn de Sigma Cine lenzen een welkome aanvulling van ons assortiment

SIGMA introduceert Cine objectieven nadat zij zich bewezen hebben in de professionele fotowereld met de Sigma Art serie brengen zij deze objectieven nu uit in Cine behuizingen om aan alle wensen en eisen van de moderne cameramensen te voldoen.

Met deze kwaliteit hebben deze lenzen zich bij fotografen met hoge-pixel camera’s zeer geliefd gemaakt en zijn nu ook beschikbaar in Cine behuizing voor de film en tv wereld.

Digitale HD, 2K, 4K, 6K en 8K camera’s hebben een snelle ontwikkeling doorgemaakt en hoge kwaliteit betaalbaar gemaakt voor productiebedrijven, documentaire en filmmakers. 

Sigma Cine lenzen met lichtsterke Full Frame prime lenzen met T 1.5 lichtsterkte, bereikbaar voor iedereen.

 

 

Sigma Cine FF ZOOM Line vormen de ideale combinatie met de moderne digitale cinema 6K en 8K camera’s.

De FF Zoom lenzen zijn geschikt voor full-frame beeldsensors en is daarmee geschikt voor hoge resolutie cinema camera’s die kunnen opnemen in 6k of 8k. De compatibiliteit met sensors groter dan super 35 maakt de FF Zoom Line een uitstekende keuze voor DOP’s die werken met de nieuwste digitale camera’s. De uitzonderlijke optische prestaties, in combinatie met een laag gewicht, het gemak van een zoom maken bijvoorbeeld de 24-35mm T2.2 een logische keuze voor de meest veeleisende filmsets. 

Ongekende prestaties. Ongekend compact. Klaar voor 6k en 8k.

De SIGMA High Speed Zoom Line biedt een ongekende constante opening van T2 over het gehele zoombereik. Optische technologie uit SIGMA’s grensverleggende Art-lijn maakt de High Speed Zoom Line gereed voor 6k en 8k filmcamera’s. Een prijswinnend design, de hoogste optische prestaties in hun klasse, een ongelooflijk laag gewicht en een prijs die film maken voorgoed zal veranderen. De SIGMA High Speed Zoom Line is de logische keuze voor zowel indie filmmakers als grote commerciële filmsets.  

De logische keuze voor iedere professionele filmset.

SIGMA introduceert de High Speed Prime Line, Cine primes, in de volgende brandpunten: 14mm T1.5, 20mm T1.5, 24mm T1.5, 35mm T1.5, 50mm T1.5, 85mm T1.5, 135mm T1.5.

SIGMA’s High Speed Prime Line zijn compact, lichtsterk en full-frame. En zijn ontwikkeld om optisch de uitdaging aan te gaan met de beste prime sets in deze klasse.

SIGMA’s 6K en 8K resolutie maakt het mogelijk om verschillende shots te draaien met dezelfde lichtinstellingen. Dit maakt de High Speed Prime Line een logische keuze voor iedere professionele filmset.