Business-to-business

Nivo Pro-Lease

 

De technologische ontwikkeling gaat snel en brengt nieuwe en steeds veelzijdigere producten met zich mee. Het investeren in de nieuwste apparatuur kan een behoorlijke financiële wissel op je onderneming trekken en daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met BNP Paris Bas om een lease constructie voor professionals aan te kunnen bieden. Voor de Nivo 0% Pro-Lease regeling komen geselecteerde professionele producten van Canon, Fujifilm, Nikon, Sony en Sigma in aanmerking. Je kan kiezen voor een periode van 24 of 36 maanden waarin je de camera en/of lenzen renteloos kunt leasen. Je bent vanaf de start van de Pro-Lease fiscaal eigenaar en kan dan ook direct gebruikmaken van fiscale aftrek-en investerings-regelingen. Aan het einde van de looptijd kan je de apparatuur voor een klein restbedrag aanschaffen en ben je ook juridisch eigenaar.

Ben jij een professional en sta je langer dan 12 maanden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel dan kan je gebruik maken van onze  Pro-Lease mogelijkheid.Voor meer informatie over een passende lease oplossing en de voorwaarden en geselecteerde producten per merk, neem contact met ons op, of kom langs in de winkel.   


Advies & Installatie

 

Wij van nivo-Schweitzer laten ons er op voorstaan dat we altijd zoeken naar de beste oplossing voor U als klant, of u nou een amateur bent of een grote onderneming. We leveren aan fotografen, filmers en hebben ruime ervaring met het verzorgen en ondersteunen van complexe projecten in de audiovisuele industrie en diverse (overheids) instellingen. Wij houden van het leveren van oplossingen op maat en hebben de specialisten in dienst die u daarbij kunnen ondersteunen en die ook de installatie van de apparatuur voor hun rekening kunnen nemen. Heeft uw onderneming een project waar u niet uit komt of waar u vragen over heeft bel of mail ons en we gaan samen op zoek naar een oplossing.