Business-to-business

 

Advies en installatie

Wij van nivo-Schweitzer laten ons er op voorstaan dat we altijd zoeken naar de beste oplossing voor U als klant, of u nou een amateur bent of een grote onderneming. We leveren aan fotografen, filmers en hebben ruime ervaring met het verzorgen en ondersteunen van complexe projecten in de audiovisuele industrie en diverse (overheids) instellingen. Wij houden van het leveren van oplossingen op maat en hebben de specialisten in dienst die u daarbij kunnen ondersteunen en die ook de installatie van de apparatuur voor hun rekening kunnen nemen. Heeft uw onderneming een project waar u niet uit komt of waar u vragen over heeft bel of mail ons en we gaan samen op zoek naar een oplossing. 

Lease 

Wij begrijpen dat de investering in apparatuur of financiering van een project op sommige ondernemingen een flinke wissel kan trekken. Vandaar dat wij, naast de lease programma's van de bekendere merken, samenwerken met BNP Paribas Leasing Solutions om deze investeringen mogelijk te maken. Dit doen wij op non-profit basis, mocht u hier meer informatie over willen hebben mail dan naar info@nivo-schweitzer.nl, of bel ons.


 

 

Sigma Cine en Art lens 0% Lease

SIGMA Benelux slaat de handen ineen met leasepartner BNP Paribas Leasing Solutions en SIGMA Cine Dealer nivo-Schweitzer.

Minimale waarde te leasen product € 1210.00 incl btw

 

Financial Lease, met een looptijd van 24- of 36 maanden en tegen 0% rente. 

Wilt u meer informatie? Mail naar info@nivo-schweitzer.nl 

Nikon 0% Pro Lease

Nikon Professional Lease geeft u de keuze uit twee soorten lease; financial lease en full operational lease. Onbezorgd en altijd up-to-date. Full service, op maat en een vast bedrag per maand.Nikon Professional Lease is exclusief voor Nikon Professional Services (NPS) leden die in het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan ingeschreven, overheden en industriële gebruikers, en wordt exclusief uitgevoerd door gecertificeerde Nikon Pro dealers zoals nivo-Schweitzer.

Voor meer informatie mail naar info@nivo-schweitzer.nl, of kijk hier naar de mogelijkheden van het Nikon Pro Lease programma.

Voor alle andere lease aanvragen kunnen wij voor U een aanvraag doen bij BNP Paribas Leaseing Productions 

 

Wij begrijpen dat de investering in apparatuur of financiering van een project op sommige ondernemingen een flinke wissel kan trekken. Vandaar dat wij, naast de lease programma's van de bekendere merken, samenwerken met BNP Paribas Leasing Solutions om deze investeringen mogelijk te maken. Dit doen wij op non-profit basis, mocht u hier meer informatie over willen hebben mail dan naar info@nivo-schweitzer.nl, of bel ons.