PANASONIC DMW-YAGHE Interface unit voor GH4,4K via 4 x SDi uit, 2x XLR ,tijdcode Nu van € 1499.00 voor

€ 495,00

€ 409,09 exclusief BTW
Artikelnummer
5025232794966
Voorraad
Per direct


Omschrijving
Panasonic DMW-YAGH Interface Unit  is speciaal voor de Panasonic Lumix DMC-GH4 ontwikkeld en geeft deze 4K systeemcamera nog meer video- en audio mogelijkheden. Wanneer u de DMW-YAGH op de Lumic DMC-GH4 aansluit heeft u de beschikking over 2-kanaals monaural XLR aansluitingen voor lijn of condensator microfoons. Hierbij heeft u onafhankelijke controle over het linker en het rechter kanaal. Op de achterzijde van de DMW-YAGH zijn audio level display monitoren voor beide kanalen geplaatst.

Qua video-mogelijkheden wordt u met de DMW-YAGH van alle gemakken voorzien. U krijgt maar liefst 4 3G-SDI BNC aansluitingen voor quadlink SDI 4K video in 4:2:2 10-bit voorzien van tijdcodering. De Panasonic DMW-YAGH Interface Unit heeft ook een BNC aansluiting voor tijdcoderings-input en converteert de Micro-HDMI aansluiting van de Lumix DMC-GH4 naar een volwaardige HDMI aansluiting. Voor extra gebruiksgemak heeft de Interface Unit een 4-pins XLR 12V aansluiting zodat u op locatie de DMW-YAGH van voldoende stroom kunt voorzien.
- Vier 3G-SDI BNC aansluitingen
- Quadlink SDI output voor 10- bits 4:2:2 4K
- HDMI output
- Tijdcoderings input
- Twee monaural XLR aansluitingen
- 4-pins XLR stroomaansluiting
Technische specificaties
Merk Panasonic
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikelDeze website is beschermd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.