NIKON AF-S Nikkor 35mm/1.4G E67

€ 1.899,00

€ 1.569,42 exclusief BTW
Artikelnummer
018208021987
Voorraad
Per direct


Omschrijving

Professioneel groothoekobjectief met vaste brandpuntsafstand met een snel f/1.4-diafragma. Ontworpen voor gebruik met SLR's van FX-formaat van Nikon. Uitgerust met Nikon's Nano Crystal-coating voor buitengewoon scherpe opnamen, zelfs bij weinig licht. Afgerond diafragma met 9 lamellen voor een supervloeiend bokeh. Dit robuuste en betrouwbare objectief levert uitmuntende optische prestaties, waardoor het bij uitstek geschikt is voor fotografen die de voorkeur geven aan een hardwerkend objectief.

      Professioneel groothoekobjectief van FX-formaat.    35 mm brandpuntsafstand (DX-equivalent: 52,5 mm) met snel f/1.4-diafragma.Uitmuntende optische prestaties: beschikt over een asferisch objectiefelement voor superieure resolutie en contrast.Helder zoekerbeeld.Nano Crystal-coating vermindert ghosting en flare.Afgerond diafragma met 9 lamellen voor een supervloeiend bokeh.SWM (Silent Wave Motor) voor een stille en nauwkeurige autofocus.Duurzame, weerbestendige magnesiumbody.Inclusief afneembare zonnekap en zachte tas.

 

Brandpuntsafstand 35 mm
Maximaal diafragma f/1.4
Minimaal diafragma f/16
Objectiefsamenstelling 10 elementen in 7 groepen (met één asferisch objectiefelement)
Beeldhoek 63° met 35 mm (135) analoge SLR-camera's en digitale SLR-camera's van FX-formaat van Nikon 44° met digitale SLR-camera's van DX-formaat van Nikon
Scherpstelling Autofocus met ingebouwde SWM en handmatige scherpstelling
Kortste scherpstelafstand 0,3 m
Maximale reproductiemaatstaf 0,2x
Aantal diafragmalamellen 9 (afgerond)
Maat voor filters/voorzetlenzen 67 mm
Afmetingen Circa 83 x 89,5 mm
Gewicht Circa 600 gram (Op basis van CIPA-richtlijnen)


 

 

Technische specificaties
Bajonet vatting Nikon FX [full frame]
Merk Nikon
Produkt Lens
Diafragma 1.4
Brandpunt 35mm
Lens type Groothoek
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikelDeze website is beschermd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.