ZOOM F8 multitrack field recorder, EOL

€ 799,00

€ 660,33 exclusief BTW
Artikelnummer
4515260015306
Voorraad


Omschrijving

Zoom F8 Multitrack Field Recorder

De Zoom F8 Multitrack Field Recorder is ontworpen voor professionele opnames op de set of in het veld, inclusief muziek- en filmproducties en elektronische nieuwsuitwisselingen (ENG). De recorder is compact en kan makkelijk in een tas of met een schouderriem worden gedragen.

8-kanaals field recorder

Het apparaat beschikt over 8 analoge ingangen met vergrendelbare XLR/TRS combo-aansluitingen die +75dB maximale versterking bieden. Ook biedt de recorder ondersteuning voor +4dB ingangen met een EIN van -127dBu of minder. Het kan maximaal 10 tracks tegelijk opnemen (kanalen 1-8 en een stereomix) of maximaal 8 kanalen bij het opnemen met de maximale 24-bits 192kHz resolutie van de A/D-converter. Ook kun je op twee kanalen opnemen van afzonderlijke bestanden op een lager volume om ervoor te zorgen dat je back-up opnames hebt om te gebruiken wanneer onverwachte harde geluiden de primaire opname verstoren.

Diverse aansluitingen

De field recorder ondersteunt in- en uitvoer van SMPTE-tijdcodes. Ook heeft het apparaat een krachtige 100mW + 100mW koptelefooningang en Main Out 1/2 en Sub Out 1/2 aansluitingen, zodat je het audiosignaal naar een videocamera of een ander apparaat kunt sturen terwijl je het met een hoofdtelefoon kunt monitoren. De interne mixmogelijkheden van de recorder maken flexibele routing mogelijk en de opname van van individueel selecteerbare +24V/+48V fantoomvoeding zorgt ervoor dat je jouw favoriete condensatormicrofoons kunt gebruiken.

Meerdere mogelijkheden voor voeding

De recorder kan op 3 manieren van stroom worden voorzien; via AA-batterijen, een AC-adapter of een externe 9 of 16V DC Power Supply. De 2 SDXC-geheugenkaartsleuven kunnen gelijktijdig worden gebruikt voor het opnemen van nog langere sessies en kunnen ook worden gebruikt als kaartlezers wanneer ze via USB met een computer zijn verbonden.

Ingebouwde Slate-microfoon

Bij gebruik via USB kan het apparaat worden gebruikt in een 2-in en 2-out configuratie en een 8-in en 4-out audio-interface. De recorder heeft ook een ingebouwde slate-microfoon en een variabele slate-toongenerator om specifieke niveaus te bevestigen. Een van de meest innovatieve functies van de recorder is ondersteuning voor verwisselbare microfooncapsules.

Kenmerken van de Zoom F8 Multitrack Field Recorder

  • 8 XLR/TRS combo-aansluitingen
  • Tot 192kHz/24-bits PCM-opname
  • Maximaal 10 tracks gelijktijdig opnemen
  • Werkt met Zoom microfooncapsules
  • 2x SDXC-geheugenkaartsleuven
  • Ingebouwde slate-microfoon en slate toongenerator
  • 8 AA-batterijen, AC, of externe DC-adapter als voeding
  • Ondersteunt SMPTE-tijdscodes
Technische specificaties
Artikel document ZOOM-F8-Multitrack-Field-Recorder.txt
Produkt Audiorecorder
Memorycard/opslag SD,SDHC & SDXC
Bijpassende artikelen
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel