ZOOM F4 multitrack field recorder [nml]

€ 99.999,00

€ 82.643,80 exclusief BTW
Artikelnummer
4515260016914
Voorraad


Omschrijving

Zoom F4 MultiTrack Field Recorder

De Zoom F4 MultiTrack Field Recorder is ontworpen om Hollywood-geluid te bieden op een betaalbaar budget en is een 6-poorts/8-track professionele fieldrecorder met super-low-noise voorversterkers en uiterst nauwkeurige tijdcodes. Het apparaat biedt opname- en afspeelresoluties tot 24-bit/192 kHz met indrukwekkende audiospecificaties, waaronder een extreem lage ruisvloer (-127 dBu EIN) en hoge versterking (tot +75 dB), met +4 dB lijnniveau-ingangen. De ingebouwde temperatuurgecompenseerde kristaloscillator (TCXO) genereert timecode met een nauwkeurigheid van 0,2 ppm en ondersteunt alle standaard drop-frame- en niet-drop-formaten, evenals jam-synchronisatie voor externe apparaten. De geavanceerde on-board limiters bieden overbelastingbeveiliging voor alle in- en uitgangen, waarmee u audio kunt vastleggen in een breed scala van omgevingen. Beperking kan gelijktijdig worden toegepast op volledige resolutie met 10 dB hoofdruimte en beschikt over bedieningselementen voor het instellen van de drempelwaarde, attack en release.

De F4 biedt vier combo XLR-1/4"-ingangen, een 1/8" stereo-ingang en een Zoom microfooncapsule-ingang voor het opnemen van zes afzonderlijke tracks met een extra stereomix, alles met een volledige 24-bit/192 kHz-resolutie. Bovendien kunnen de ingangen 5/6 alleen functioneren als een camera-retour voor audiobewaking voor betrouwbaarheidscontroles. De twee SD-kaartsleven bieden gelijktijdige opname op beide kaarten, zodat u een back-up kunt maken of een opname kunt splitsen met alle acht nummers op één kaart en een stereomix op de andere. Elk van de vier XLR-1/4"-ingangen heeft een speciale voorversterker met versterkingsregeling, fantoomvoeding, een LED-niveaumeter met zes segmenten, plus een Record Ready- en PFL-schakelaar. Behalve de 1/4" hoofdtelefoonuitgang met een speciale volumeregeling, de F4 biedt twee gebalanceerde XLR-uitgangen, evenals twee sub-outs op een enkele ongebalanceerde 1/8" stereo miniplug, waardoor een eenvoudige verbinding met een camera mogelijk is.

Kenmerken van de Zoom F4 MultiTrack Field Recorder

 • Geïntegreerde mixer
 • Compatibel met optionele Zoom microfoons
 • Resolutie: 24-bit/192 kHz
 • Vier Combo XLR-1/4" ingangen
 • Hoogwaardige voorversterkers met fantoomvoeding
 • Ingebouwde begrenzers op elke invoer/uitvoer
 • Eenvoudig te lezen LCD-scherm
 • Temperatuurgestuurde kristaloscillator
 • Inclusief Cubase LE en Wavelab LE

Snel toegang tot TC Jam, Trim Link, Clear Clip enz.

Het voorpaneel biedt een uitvoerknop die snelle toegang tot de uitgangen van het apparaat biedt, terwijl de optieknop snelle toegang biedt tot TC Jam, Trim Link, Clear Clip en andere belangrijke snelkoppelingen. Een gemakkelijk af te lezen LCD-scherm van 1,9 inch is geschikt voor gebruik in alle lichtomgevingen, waaronder donkere omgevingen met weinig licht tot fel zonlicht. De ingebouwde mixer biedt niet alleen een door de gebruiker in te stellen niveau-, pan- en ingangs-/uitgangsvertraging, maar ook high-pass filtering voor ruis- en windreductie, fase-inversie en Mid-Side decodering. De F4 wordt geleverd met een camera mount adapter, AC-voedingsadapter en downloadcodes voor Cubase LE en Wavelab LE.

Inhoud van de verpakking

 • Zoom F4 MultiTrack Field Recorder
 • Camera Mount Adapter
 • Zoom AD-19 12 VAC adapter
 • Cubase LE download code
 • Wavelab LE download code
Technische specificaties
Merk Zoom
Produkt Audiorecorder
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel