SENNHEISER 505852 AVX-MKE2 lavalier set PRO, aanbieding: van €899 voor.... (geldig van 13 september t/m 15 oktober 2019)

€ 799,00

€ 660,33 exclusief BTW
Artikelnummer
4044155086188
Voorraad
Per direct


Omschrijving

Sennheiser AVX-MKE2 lavalier set PRO met digitale zender en ontvanger voor film en videomakers

Voor ENG werk introduceert Sennheiser de AVX MKE2 lavalier set PRO met een dasspeldmicrofoon.

De ultracompacte EKP AVX ontvanger die zich eenvoudig laat aansluiten met zijn draaibare XLR aansluiting en hij wordt geleverd met een verloopkabeltje van XLR naar mini-jack. De ontvanger schakelt automatisch aan en uit samen met je camera.

Bij Sennheiser weten ze dat je tijdens een reportage geen tijd hebt om eindeloos met instellingen bezig te zijn. De producten uit de AVX lijn nemen je dan ook een hoop werk uit handen. De zenders en ontvangers zijn met één druk op de knop te koppelen en de gevoeligheid wordt volledig automatisch ingesteld. Bovendien werkt AVX apparatuur op de licentievrije 1.9 kHz band. Op deze frequentieband zul je overigens ook geen last hebben van beruchte stoorzenders zoals mobiele telefoons, WiFi, Bluetooth-apparaten en magnetrons. Dankzij de 24 bit / 48 kHz resolutie heb je studiowaardige geluidskwaliteit, waar je ook bent. Voor de accu's van de AVX producten heb je geen logge opladers nodig. De BA 10 en de BA 30 accu's kun je namelijk opladen via hun micro USB poort. Hiervoor kun je de meegeleverde adapter gebruiken maar een andere standaard USB-oplader werkt ook evenals de USB-poort van een computer.

Technische specificaties
Merk Sennheiser
Produkt Microfoonzender
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikelDeze website is beschermd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.