PANASONIC DMC-GH4 HEG-K kit [body, zwart + lens Vario HD 14-140mm]

€ 1.678,00

€ 1.386,78 exclusief BTW
Artikelnummer
5025232780983
Voorraad


Omschrijving

Panasonic Lumix GH4 systeemcamera

De gevoeligheid en het reactievermogen van de nieuwe 16,05-megapixel Digital Live MOS Sensor van de Panasonic Lumix GH4 zijn uitstekend. Daarnaast onderdrukt deze sensor het vervormen van beelden, ook wel rolling shutter-effect genoemd, zelfs wanneer de elektronische sluiter wordt gebruikt of bewegende beelden worden vastgelegd. De beeldprocessor Venus Engine heeft ook aanpassingen ondergaan en levert nu nog betere resultaten door de nieuwe quad-core CPU. De ultrasnelle signaalverwerking maakt zeer mooie video-opnames mogelijk, zoals Ultra HD. Door de integratie van superieure ruisonderdrukkingssystemen, zijn met de Panasonic DMC-GH4 opnames mogelijk van ISO 100 tot ISO 25600. De gevoeligheid, kleurovergangen, resolutie en kleurweergave zijn ingrijpend verbeterd voor een nog betere beeldkwaliteit. Ook de burst-opnamemodus is verbeterd en biedt nu een snelheid van 12 bps.

4K video opnemen met Panasonic GH4

De nieuwe Panasonic GH4 overbrugt het verschil tussen videocamera's voor de consumentenmarkt en die voor de professionele markt. Een van de belangrijkste verbeteringen is de mogelijkheid om onbeperkt Ultra HD video-opnames te maken (Cinema 4K: 4096x2160/24 bps en QFHD 4K: 3840x2160/tot 30 bps) in MOV/MP4*2*5. De Panasonic DMC-GH4 kan ook Full HD video's vastleggen met een ultrasnelle Bitrate van 200 Mbps (ALL-Intra) of 100 Mbps (IPB). Gebruikers kunnen kiezen uit MOV, MP4 (LPCM), AVCHD Progressive en AVCHD bij verschillende framesnelheden. Professionele gebruikers zullen waarderen dat ze de systeemfrequentie kunnen aanpassen. Ze kunnen kiezen uit 59,94 Hz (23,98 Hz), 50,00 Hz en 24,00 Hz. Tijdens het vastleggen van video-opnames kan men met de Panasonic Lumix GH4 ook realtime beelden overzetten naar een extern beeldscherm via een optionele micro HDMI-kabel. Voor uniekere videobeelden biedt de DMC-GH4 de optie om VFR (Variable Frame Rate) of Time Lapse/Stop Motion Animation toe te passen, zonder dat nabewerking nodig is. Daarnaast is de camera voorzien van een aantal praktische functies die nodig zijn voor het maken van professionele video-opnames.

Scherpstelsysteem van de Panasonic DMC-GH4

Het nauwkeurige Contrast AF-systeem van de Panasonic DMC-GH4 is verder verbeterd door toepassing van de DFD (Depth from Defocus) technologie. De scherpsteltijd is hierdoor nog verder verkort en is nu circa 0,07 sec. Naast de snelheid is ook het bedieningsgemak verbeterd dankzij de toevoeging van Eye Detection AF en 49-punts AF met Custom Multi-modus. De Panasonic Lumix GH4 is uitgerust met ultrasnelle, hoge precisie dubbele OLED (Organic Light-Emitting Diode) schermen voor de LVF (Live View Finder) met 2.359.000 pixels en het scherm aan de achterkant van de camera met 1.036.000 pixels. In zowel de LVF als het scherm aan de achterkant is OLED toegepast voor een snellere respons met een minimale vertraging en een verbeterde resolutie. De OLED van de LVF van de DMC-GH4 heeft een contrastratio van 10.000:1 voor een superieure kleurweergave. De uitstekende zichtbaarheid benadert de kwaliteit van een optische zoeker.

Professionele kenmerken van de Panasonic Lumix DMC-GH4

Om bestand te zijn tegen intensief gebruik in het veld, bestaat het gegoten frame van de Panasonic Lumix DMC-GH4 uit een magnesiumlegering. De constructie is ook spatwater- en stofbestending omdat alle naden en knoppen zijn geseald. De sluiter, die op een minimale sluitertijd van 1/8.000 seconde kan worden ingesteld, is ook aangepast en is bestand tegen circa 200.000 keer afdrukken. Elk moment telt voor de professional, daarom kunnen instellingen moeiteloos worden gekozen dankzij de optimale lay-out van de bedieningselementen van de DMC-GH4. De Panasonic Lumix DMC-GH4 beschikt tevens over Wi-Fi met NFC-technologie en kan gemakkelijk op externe apparatuur worden aangesloten. Verder is het mogelijk om RAW-bestanden in de camera te bewerken. De DMC-GH4 levert op elk aspect - prestaties, mobiliteit, duurzaamheid en uitbreidbaarheid - vooruitgang. Panasonic is daarom trots op deze betrouwbare camera, het eerste model dat ontwikkeld is voor professionele fotografen, videomakers en hybride fotografen.

Technische specificaties
Bajonet vatting Micro Four Thirds
Merk Panasonic
Produkt Camera mirrorless
Diafragma 3.5-5.6
Resolutie 16 Megapixel
Brandpunt 14-140mm
Video resolutie 4K
Memorycard/opslag SD,SDHC & SDXC
Lens type Groothoek Zoom
optische zoom 10 X Zoom
Bijpassende artikelen
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel