OP=OP!: SENNHEISER 507123 XSW 2-ME2 [zender/bodypack, ME2 II reversmicrofoon en XSW2 ontvanger] van € 439,- voor......

€ 249,00

€ 205,79 exclusief BTW
Artikelnummer
4044155213874
Voorraad
Per direct


Omschrijving

XS Wireless 2

Flexibel - robuust - betrouwbaar.
Er kunnen je nog van die dingen door het hoofd schieten net vóór je optreden of presentatie, maar je geluidsapparatuur mag daar niet de oorzaak van zijn.

- Supereenvoudig qua gebruik
- Professionele live klank
- Oerdegelijk ontwerp
- Meer mogelijkheden - zelfde gebruiksgemak.

XS WIRELESS 2 biedt nu een nog grotere flexibiliteit, zonder daarom minder gebruikersvriendelijk te worden: inpluggen en klaar! Bovendien krijgt u nog de manuele opties om uw kanaal te selecteren en de true diversity-technologie.

Verbazingwekkende prijs–kwaliteitverhouding onwaarschijnlijk fraai geluid
We duldden geen compromissen op het vlak van geluidskwaliteit bij het ontwikkelen van XS WIRELESS 2: bonzende bassen, scherpe hoge tonen en een ruisarme transmissie zonder akoestische feedback. Het systeem wordt geleverd met een set microfoons die op podia overal ter wereld hun sporen verdiend hebben. En dankzij de ontvanger met twee tuners (effectieve diversiteit) behoren onderbrekingen tot het verleden.

Betrouwbaar en degelijk
Zodra de show begint moet uw apparatuur werken! Wel, op XS WIRELESS 2 kun je rekenen: de ontvanger heeft een metalen behuizing, de bodypackzenders en microfoons zijn bestand tegen zweet en de druk van een live podium, elke dag weer.

Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel