OP=OP PANASONIC Lumix DMC-GF2 CEG-K (body zwart + G 14mm/2.5 ASPH] van € 598.- nu 399,00

€ 399,00

€ 329,75 exclusief BTW
Artikelnummer
5025232609130
Voorraad


Omschrijving

 

's Werelds kleinste en lichtste digitale camera met verwisselbare lens en een pop-up flitser

 

De DMC-GF2 is 's werelds kleinste en lichtste digitale camera met verwisselbare lens en ingebouwde flitser, voorzien van een touch-screen bediening. Tijdens het maken van foto's is het mogelijk de focus aan te passen en zelfs de ontspanknop te bedienen door gewoon het LCD scherm aan te raken. Tijdens het afspelen, is het eenvoudig door de gemaakte foto's en video's te bladeren door met de vinger over het scherm te wrijven. In de iA (Intelligent Auto) Mode werken 7 detectie functies automatisch en gelijktijdig om altijd de perfecte foto te maken. Dit maakt fotograferen makkelijker dan ooit en heeft u altijd een prachtig resultaat.

De 4/3-type 12.1-megapixel Live MOS sensor biedt het beste van twee werelden - de superieure beeldkwaliteit van eenCCD en het lage stroomverbruik van een CMOS sensor. De Venus Engine FHD bevat een uitgebreid signaalverwerkingsysteem voor zowel foto als video. Het uitgebreide ruisreductie systeem zorgt ervoor dat u zelfs bij weinig licht kunt fotograferen door middel van een hoge ISO gevoeligheid. De Intelligent Resolution Technology is ook een onderdeel van de Venus Engine FHD. Daarnaast bevat de DMC-GF2 een zeer accuraat en snel contrast autofocus systeem.

De DMC-GF2 kan videofilmen in Full HD 1920x1080 in het efficiënte AVCHD formaat met een hoge kwaliteit Dolby ® Digital Stereo Creator microfoon. De directe filmknop zorgt ervoor dat u tijdens het fotograferen direct om kunt schakelen naar video, zonder enige extra instelling te moeten wijzigen. De populaire iA mode is te gebruiken in zowel de foto- als de video-mode. Ook de gebruiksvriendelijke Touch-Autofocus mode kunt u gebruiken in de video-mode. Hierdoor is het zogenaamde 'rack'focus mogelijk wat voorheen alleen met professionele videocamera's kon. Door middel van de Video Divide functie is het mogelijk een filmbestand te splitsen zonder tussenkomst van uw computer. Hierdoor kunt u eenvoudig ongewenste scènes knippen en verwijderen waardoor u zonder computer al een eerste bewerking kunt doen.

Een flitser is belangrijk. In menig situatie is er net niet voldoende licht aanwezig om een mooie foto te kunnen maken, denkt u hierbij aan het fotograferen in de avond of binnenshuis. Een flitser - iets wat in een compactcamera als vanzelfsprekend wordt gezien - is hierbij onmisbaar. De DMC-GF2 is voorzien van een ingebouwde pop-up flitser. Door het speciale pop-up mechanisme krijgt vignettering geen kans en maakt u onder elke lichtomstandigheid altijd een perfecte foto.

Foto's en video's die op een SD geheugenkaart zijn opgeslagen kunnen worden terug gekeken op een Panasonic VIERA Tv met een dynamische HD resolutie. Stop de SD geheugenkaart in het SD geheugenkaartslot van de VIERA Image Viewer in de VIERA TV of DIGA BluRay DiscTM speler om de content af te spelen. Een alternatief is de optionele mini HDMI kabel waarmee de DMC-GF2 direct kan worden aangesloten op de TV. De functie VIERA Link zorgt ervoor dat u de camera met de afstandsbediening van de camera kunt bedienen voor een groter kijkplezier. Wanneer u foto's heeft gemaakt met de 3D verwisselbare lens, de LUMIX G Vario 12,5mm/F12 kunnen de foto's worden teruggekeken op een 3D TV door middel van de 3D Image Viewer. Dit biedt u een volledig nieuwe kijkervaring waardoor u het moment steeds opnieuw beleeft.

 

Technische specificaties
Bajonet vatting Micro Four Thirds
Merk Panasonic
Produkt Camera mirrorless
Resolutie 12 Megapixel
Video resolutie 1080i HD
Memorycard/opslag SD & SDHC
Lens type Groothoek
optische zoom Vast Brandpunt
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel