OP=OP PANASONIC DMC-G3 XEG zwart,Lumix G X vario Asph.14-42mm 3.5-5.6 O.I.S.PZ van € 698.-nu

€ 449,00

€ 371,07 exclusief BTW
Artikelnummer
5025232685509
Voorraad


Omschrijving

Een compacte camera die staat voor ultieme gebruiksvriendelijkheid, prachtige beeldkwaliteit en een geavanceerde focus

De DMC-G3 bevat een nieuw ontwikkelde 16.0-megapixel Live MOS sensor. Dit is een groot voordeel voor zowel foto als video-opnames dankzij een extreme ruisonderdrukking. Dankzij de combinatie van de Venus Engine FHD, geavanceerde beeldprocessing en de nieuwe beeldsensor levert de DMC-G3 zeer getailleerde beelden die uitblinken in scherpte van hoek tot hoek. Je fotografeert en filmt in prachtige beeldkwaliteit, zelfs in situaties met weinig licht.

De DMC-G3 bevat 's werelds snelste Light Speed Autofocus van slechts 0.1 sec**. Deze extreme snelheid wordt behaald door de detectietijd van de focus te reduceren. Dit gebeurt door de drive speed te verdubbelen van 60 fps naar 120 fps. Full Area Focus en de voordelen van Contrast AutoFocus zorgen ervoor dat je scherp kunt stellen op elk punt in het volledige beeld. De combinactie van de Touch AF functionaliteit inclusief Pinpoint AF en de MF Assistent, staat voor ultieme creativiteit en maximale gebruiksvriendelijkheid.

De DMC-G3 is gebaseerd op de Micro Four Thirds standaard waardoor zowel de body als de objectieven bijzonder compact zijn. Deze spiegelloze constructie bezit een LVF (Live View Finder) van maar liefst 1.440.000 pixels. Zowel het LVF als het 3.0-inch kantelbaar LCD geeft je volledige live view weergave met ca. 100% gezichtsveld. Een van de voornaamste eigenschappen van een camera met verwisselbare lenzen is de grote variatie in expressie door het verwisselen van de lens. De DMC-G3 geeft je een groot portfolio aan diverse lenzen, van macro tot tele, van pancake tot fisheye.

Filmen is niet langer alleen besteeds aan speciale camcorders, de DMC-G3 beschikt over een video functionaliteit in Full HD 1920x1080. Het AVCHD formaat maakt het mogelijk vele malen langer op hetzelfde geheugen te filmen dan een conventioneel MPEG formaat kan, zonder verlies van beeldkwaliteit! De Dolby Digital Stereo Creator microfoon aan de bovenzijde van de camera zorgt voor geluid dat past bij Full HD video. Hierdoor komen herinneringen pas echt tot leven. Het grote Touch LCD scherm biedt ook bij het maken van video grote voordelen. Zo verander je de focus in je opname door alleen het punt op het LCD aan te raekn waar je op wilt scherpstellen. Niets is makkelijker dan dit.

* Voor systeem camera's met verwisselbare lens en viewfinder op 12 mei 2011. ** De focustijd is gemeten met de DMC-G3 in combinatie met de LUMIX G VARIO HD 14-140mm/F4.0-5.8 ASPH./MEGA O.I.S. (H-VS014140)*** met de instelling op '2m' vanaf 'oneindig'. De zoompositie is in groothoek. Panasonic Meet Methode. *** Firmware moet geupdate zijn naar versie 1.3 of later

Technische specificaties
Bajonet vatting Micro Four Thirds
Merk Panasonic
Produkt Camera mirrorless
Resolutie 16 Megapixel
Video resolutie 1080i HD
Memorycard/opslag SD & SDHC
Lens type Groothoek Zoom
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel