OLYMPUS Zuiko Digital ED 25mm/1.2 zwart PRO MFT E62

€ 1.199,00

€ 990,91 exclusief BTW
Artikelnummer
4545350050764
Voorraad
Per direct


Omschrijving
  • Adembenemende beeldkwaliteit
    Zelfs bij maximale diafragma levels, krijg je uitzonderlijk hoge resolutie tot elke rand van elk beeld. Het overvloedig gebruik van speciale lenzen en de hoogstaande prestaties van de M.ZUIKO DIGITAL ED 25 mm 1: 1.2 PRO lens maken een eind aan chromatische aberratie en leveren de heldere, scherpe foto's die je wenst.
  • Precieze, snelle autofocus
    Het compacte ontwerp van de M.ZUIKO DIGITAL ED 25 mm 1: 1,2 PRO heeft geleid tot een scherpstelsysteem dat sneller en nauwkeuriger is dan ooit. Het is uitgerust met een MSC mechanisme dat gebruik maakt van een intern focus-systeem dat de auto-focus aandrijft door middel van een enkel lenselement.
  • Een geweldige beeldkwaliteit in elke situatie
    Net als bij al onze M.ZUIKO Pro-objectieven kunt je elk moment vastleggen, zonder je druk te maken over stof en waterdruppels. En dankzij de unieke Z Coating Nano zijn ghosting en flaring aanzienlijk verminderd waardoor een scherpe en heldere beeldkwaliteit gewaarborgd is.
Technische specificaties
Bajonet vatting Micro Four Thirds
Merk Olympus
Produkt Lens
Diafragma 1.2
Brandpunt 25mm
Lens type Standaard
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikelDeze website is beschermd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.