NIKON Z7 kit [body + Nikkor-Z 24-70mm/4.0 S + FTZ adapter]

€ 3.649,00

€ 3.015,70 exclusief BTW
Artikelnummer
4960759150110
Voorraad
Per direct


Omschrijving

Grote vatting. Grote impact.

De grote diameter van de 55mm-vatting betekent dat uw camera van de Z-serie meer licht binnenlaat. Slechts 16 mm tussen de vatting en de full-frame beeldsensor van de camera betekent dat er meer van dat licht de sensor bereikt.

Verbluffend scherpe details. Fenomenale scherpstelling.

De full-frame BSI CMOS-sensor van 45,7 MP met AF met fasedetectie in het filmvlak legt haarscherpe beelden vast.

Binnen het licht

Een lichtmeetstand tot -4 LW is beschikbaar bij het fotograferen met een objectief dat een maximaal diafragma van f/2 of groter heeft.

Hoge Resolutie

Door oversampling van 8K zijn 4K-filmopnamen mogelijk met spectaculaire fijnheid en details. De snelle EXPEED 6-processor staat garant voor prachtig heldere beelden, opmerkelijk vrij van ruis, moiré en valse kleuren.

NIEUWE WERELDEN CREËREN

U kunt direct 4K/UHD time-lapse-video's maken in de camera. En dankzij de 45,7 effectieve megapixels van de sensor kunt u bij de nabewerking van de foto's die tijdens de intervalopnamen zijn gemaakt, verbluffende 8K-time-lapse-video's maken.

Nieuw van Nikon! NX Studio

NX Studio-software biedt een complete reeks intuïtieve tools voor het bekijken, verwerken en bewerken van foto's en video's. Hij combineert de foto- en videoweergavefuncties van ViewNX-i met de fotobewerkings- en retoucheertools van Capture NX-D in een enkele, uitgebreide workflow. Hij kan niet alleen worden gebruikt voor het verwerken van RAW-foto's, maar de bewerkingsfuncties ervan, inclusief tooncurven en helderheids- en contrastaanpassing, kunnen ook worden toegepast op JPEG/TIFF-beelden. Hij beschikt tevens over diverse functies voor taken zoals het bewerken van XMP/IPTC-gegevens, het beheren van voorinstellingen, het bekijken van kaarten die opnamelocaties tonen op basis van locatiegegevens die zijn toegevoegd aan foto's en het uploaden van foto's naar het internet.

Nikon Webcam Utility

Met Webcam Utility kan een Nikon-camera als webcam worden gebruikt wanneer deze via USB op een computer is aangesloten.
De camera werkt als een webcam wanneer “Webcam Utility” is geselecteerd als een externe camera in een webconferentie-app. De Z 7II, Z 7, Z 6II, Z 6, Z 5, Z 50, D6, D5, D850, D810, D780, D750, D500, D7500, D7200, D5600, D5500, D5300 en D3500 worden ondersteunt. Volg de link voor de software en algemeen ondersteuning voor deze functie.

Technische specificaties
Merk Nikon
Produkt Camera mirrorless
Bajonet vatting Nikon Z
Resolutie 47 Megapixel
Resolutie megapixels 40-50 MP
Resolutie megapixels 47 Megapixels
Sensormaat Fullframe
Video resolutie 4K/UHD
Beeldstabilisatie Ja
Type aansluiting USB-C, HDMI, Wi-Fi, Bluetooth
Memorycard/opslag XQD
Kleur Camera zwart
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel