NIKON Df kit, zilver [body + AF-S 50mm/1.8G special edition] [nml]

€ 99.999,00

€ 82.643,80 exclusief BTW
Artikelnummer
018208936410
Voorraad


Omschrijving

Zeer gevoelige autofocus met Multi-CAM 4800 39-punts AF-systeem: Biedt een snelle en nauwkeurige dekking over het gehele beeld. Gevoeligheid tot -1 LW en compatibel tot f/8. Vier AF-veldstanden, waaronder AF met 3D-tracking, zorgen voor scherpe resultaten, zelfs als het onderwerp zich niet in het midden bevindt, snel beweegt of volstrekt onvoorspelbare bewegingen maakt. Daarnaast werkt het systeem met contrastdetectie-AF beter, nauwkeuriger en sneller bij opnamen in de livebeeldstand.

Elegante mechanische instelschijven:Comfort gaat hand in hand met trefzekerheid dankzij geribbelde mechanische instelschijven, die garant staan voor een eenvoudige en zekere bediening. Met de instelschijven kunt u de ISO-gevoeligheid, belichtingscorrectie, belichtingsstand en ontspanstand onafhankelijk instellen. Daardoor hebt u toegang tot alle belangrijke foto-instellingen zonder dat u de cameramenu's hoeft te gebruiken.

Compatibel met NIKKOR-objectieven zonder AI: Dankzij een unieke inklapbare diafragmasimulator kunt u zelfs klassieke NIKKOR-objectieven zonder AI op de Nikon Df bevestigen. Wanneer u fotografeert met een objectief zonder AI in de stand A (diafragmavoorkeuze) of M (handmatig), is meting met volledig diafragma (net als bij AI-objectieven) mogelijk via eenvoudige camera-instellingen.

Krachtige optische zoeker: De zoeker met glazen pentaprisma biedt een beelddekking van circa 100%, een vergroting van 0,7x en een DX-uitsnede met zoekermarkering.

Vermaarde Nikon-constructie: De camera is bestand tegen zware omstandigheden aangezien de boven-, onder- en achterkant zijn gemaakt van een sterke maar toch lichte magnesiumlegering. De camera is net zo weerbestendig als de Nikon D800 D-SLR, zodat hij zeer goed beschermd is tegen vocht en stof.

Duurzame sluiter: De zeer accurate sluiter is gedurende 150.000 cycli getest en heeft een maximale sluitertijd van 1/4.000 seconde en een flitssynchronisatie van maximaal 1/200 seconde.

Grote lcd-monitor van 8 cm (3,2 inch) met 921.000 beeldpunten, een grote kijkhoek en versterkt glas. Toont scherpe, heldere beelden en heeft een indrukwekkende kleurreproductie.

Stille ontspanstand: Perfect als u onopvallend wilt fotograferen omdat het geluidsvolume van het spiegelmechanisme van de camera tijdens serieopnamen merkbaar wordt verminderd.

Elektronische virtuele horizon met dubbele as: U kunt de horizontale kanteling en de verticale kanteling (naar voren en naar achteren) controleren op de lcd-monitor, terwijl de horizontale stand ook kan worden gecontroleerd via de zoeker.

Systeem voor onderwerpherkenning:De beeldsensor van de camera en de RGB-sensor met 2.016 pixels leveren nauwkeurige gegevens voor het systeem voor onderwerpherkenning dat de belichting, autofocus en witbalans optimaliseert vlak voordat de sluiter wordt ontspannen. Dit levert zeer scherpe beelden op.

Zelfreinigende sensor: Beperkt de ophoping van stof voor de beeldsensor.

Meting van de spot-witbalans: Zeer accurate handmatige witbalansinstellingen zijn mogelijk doordat u snel een spot-witbalans kunt toewijzen aan een specifiek deel van het beeld dat u tijdens livebeeld selecteert. U kunt het geselecteerde doel verplaatsen met de multi-selector, zodat u snel de actuele gegevens voor zelfs verafgelegen onderwerpen kunt meten zonder dat u een grijskaart moet gebruiken.

Uitsnedeformaten: DX-formaat en verhouding van 5:4. De DX-uitsnede kan automatisch worden ingeschakeld als een DX-objectief wordt bevestigd. Wanneer u fotografeert met livebeeld, helpen optionele rasterlijnen voor een beeldverhouding van 1:1 of 16:9 u bij de compositie.

Prachtige details in contrastrijke situaties: Twee standen helpen u details vast te leggen in situaties met fel licht of bij tegenlicht. HDR (hoog dynamisch bereik) is ideaal voor stilstaande onderwerpen, terwijl Actieve D-Lighting geschikt is voor foto's van bewegende onderwerpen. In beide standen kunt u het intensiteitsniveau selecteren.

Ingebouwde creatieve functies: Gebruik Picture Controls om parameters zoals scherpte, verzadiging en tint voorafgaand aan de opname in te stellen. Het uitgebreide fotoretoucheermenu biedt toegang tot een groot aantal functies en effecten.

Energiezuinig ontwerp: Maakt circa 1400 opnamen* (bij gebruik van de EN-EL14a batterij in de stand Enkel beeld).

Opslagmedia: Compatibel met SDXC-geheugenkaarten die voldoen aan de UHS-I-standaard en Eye-Fi-kaarten.

Nikon Creatief Verlichtingssysteem:Volledig compatibel met Nikon's toonaangevende Creatieve Verlichtingssysteem dat een reeks veelzijdige Speedlight-flitsers omvat met creatieve mogelijkheden voor gebruik op of naast de camera.

Technische specificaties
Artikel document nivo-schweitzer nikon df brochure eng
Merk Nikon
Produkt Camera DSLR
Bajonet vatting Nikon F
Resolutie 16 Megapixel
Memorycard/opslag SD,SDHC & SDXC
Bijpassende artikelen

NIKON CF-DC6 lederen paraattas, bruin Nikon Df

Voorraad:
€ 229,00 (incl. btw) € 189,26 (excl. btw)
Bekijk product
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel