NIKON D4s body [nml]

€ 99.999,00

€ 82.643,80 exclusief BTW
Artikelnummer
018208937486
Voorraad


Omschrijving

De ultieme fotomachine is nu beter dan ooit. Elk aspect van de D4S is erop gericht u een voorsprong te geven en staat garant voor krachtige beelden met een uitzonderlijksnelheid.
Fotograferen bij weinig licht brengt u naar een hoger niveau dankzij een groter ISO-bereik en EXPEED 4-beeldverwerking, waardoor de camera niet alleen schittert in lichte omstandigheden, maar ook in het donker. Verbeteringen in de AF-prestaties zorgen voor een betere scherpstelling en tracking bij 11 bps, terwijl de nieuwe stand Groep-veld-AF een veel nauwkeuriger controle over het AF-veld biedt.


Nikon's bestandsindeling RAW S-formaat versnelt de beeldoverdracht naar netwerken, terwijl een Gigabit 100/1000TX Ethernet-poort een supersnelle verbinding mogelijk maakt.

FX-formaat sensor van 16,2 MP

Fenomenale ISO

Maak heldere, scherpere beelden met minder ruis bij hoge ISO's. Een uitgebreid ISO-bereik van 100-25.600, uitbreidbaar tot een toonaangevende 409.600 (equivalent).

Fenomenale ISO

11 BPS met AF

De D4S biedt een betere scherpstelling en tracking. Schiet met een razendsnelle 11 bps in FX-formaat waarbij de AE/AF beter is dan die van zijn voorganger (de D4).

11 BPS met AF

EXPEED 4

Tilt de algehele prestaties van de camera naar een geheel nieuw niveau. Biedt een veel betere beeldreproductie en hogere ISO-prestaties en maakt hogere beeldsnelheden mogelijk bij filmopnamen.

EXPEED 4

Verbeterde D-film

Neem Full HD-films (1080p) met 50p/60p op. Controle over het volledige ISO-bereik vanaf ISO 200, sluitertijd, diafragma en audioniveau tijdens het filmen.

Verbeterde D-film

Het beste verbeterd

Het beste verbeterd

Nikon's toonaangevende AF-systeem is nu nog beter en biedt een verbeterde scherpstelling, terwijl snelbewegende onderwerpen over grote afstanden zeer nauwkeurig kunnen worden gevolgd met de nieuwe stand Groep-veld-AF.

Robuust in het veld

Robuust in het veld

De betrouwbare en duurzame D4S wordt beschermd door een robuuste, weerbestendige metalen body en levert doorlopend topprestaties in de meest veeleisende omgevingsomstandigheden die u zich maar kunt voorstellen.

Supersnel

Supersnel

De D4S is gebouwd voor snelheid met een Gigabit 100/1000TX Ethernet-poort en een nieuwe optie RAW S-formaat, zodat u langer achtereen RAW-beelden kunt vastleggen en beelden sneller worden overgezet, plus compatibiliteit met Nikon’s snelle WT5 draadloze zender.

Multi-CAM 3500FX 51-punts AF-systeem:De D4S heeft de toonaangevende nauwkeurigheid van de D4 nog verder verbeterd. Het systeem kan worden geconfigureerd met een dekking van 9, 21 of 51 punten en is gevoelig tot -2 LW (ISO 100, 20°C). Andere verbeteringen zijn een verbeterde scherpstelvergrendeling, uitgebreidere opties voor 'opslaan per stand' en opties voor beperkingen in de AF-stand.

Groep-veld-AF: Volg snelbewegende onderwerpen over lange afstanden met een uitzonderlijke precisie. De stand Groep-veld-AF monitort continu vijf verschillende AF-velden, waardoor de scherpstelling nauwkeuriger is en het onderwerp beter van de achtergrond kan worden geïsoleerd wanneer u onderwerpen fotografeert die relatief klein zijn en zich dicht bij een contrastrijke of afleidende achtergrond bevinden. Het vijfpunts AF-veld kan al naar gelang de compositie over de 51 punten worden verplaatst.

Monitor met instelbare kleuren: Pas de kleurbalans en helderheid in elke gewenste richting aan op basis van uw persoonlijke voorkeuren. De lcd-monitor van 8 cm (3,2 inch) met circa 921.000 beeldpunten heeft een anti-reflectiecoating en biedt automatische helderheidsregeling.

Verbeterde ergonomie: Nikon heeft subtiele details aangepast die het verschil maken in de bediening tijdens het fotograferen van opdrachten. Voorbeelden van deze wijzigingen zijn een verbeterde knopindeling en aangepaste vormen van de knoppen die de bediening in vochtige omstandigheden vergemakkelijken. Daarnaast is de vorm van de steunpunten voor duim en middelvinger aangepast en biedt de camera ook een fijnere grip.

Snelle duurzame sluiter: Als elke milliseconde telt, kan de sluitervertraging van 42 ms van de D4S u een doorslaggevende voorsprong geven. De sluiter van Kevlar en koolstofvezel is getest tijdens 400.000 ontspancycli en biedt een sluitertijd van 1/8000 tot 30 sec. en flitssynchronisatie tot 1/250 sec.

Stabiel fotograferen door de zoeker:Een nieuw sluiter- en spiegelmechanisme garandeert een stabiel zoekerbeeld tijdens snelle opnamen. Trilling veroorzaakt door de spiegelbeweging wordt effectief verminderd met een minimale black-out van de zoeker.

Multi-veld D-film: Voor het filmen in uiteenlopende omstandigheden biedt D-film video van uitzendkwaliteit in meerdere beeldformaten De D4S neemt Full HD-films (1080p) in FX- en DX-formaat op met beeldsnelheden van 50p/60p. De camera biedt drie sensoruitsnedeformaten (FX, DX en een Full HD-uitsnede van circa 2,7x) en ongecomprimeerde HDMI-uitvoer.

Filmen in alle vrijheid: Verbeterde bedieningsfuncties bieden meer controle over filmbeelden tijdens de opname. U kunt de gevoeligheid instellen en een maximale ISO selecteren in de stand M. Daarnaast kunt u het uitsnedeformaat van de sensor selecteren, het motorgestuurde diafragma regelen en de sluitertijd vastzetten. Nikon’s 3D-ruisonderdrukking vermindert willekeurige ruis, vertekening en ruisflikkering bij filmopnamen met een hoge gevoeligheid.

HDMI-uitvoer: De D4S biedt ongecomprimeerde HDMI-uitvoer van volledige resolutie naar externe apparaten. U kunt HD-films in volledige resolutie met de camera opnemen en tegelijkertijd ook via de HDMI-aansluiting met een externe recorder. Bovendien wordt een HDMI-kabelklem bij de camera geleverd voor een stevige aansluiting.

Hifi-audioregeling: Met meer opties voor audioregeling biedt de D4S betere geluidsopnamen. Met een stereomicrofooningang en een audio-uitgang kunt u audioniveaus afzonderlijk fijnregelen, zowel voor als tijdens de opname. U kunt het geluidsbereik (breed/spraak) selecteren en windruis kan worden verminderd bij opnamen met de ingebouwde microfoon.

3D-kleurenmatrixmeting III: Biedt een stabiele belichtingsregeling via de AE-sensor met 91K pixels. Met een selecteerbare functie voor fulltime gezichtsherkenning en een vloeiender belichtingsregeling voor betere resultaten voor foto's, films en time-lapse-fotografie.

Spot-witbalansmeting: Meet de witbalans zelfs in moeilijke omstandigheden met gemengde verlichting. U kunt gegevens voor een handmatige witbalansvoorinstelling eenvoudig meten op basis van het geselecteerde deel van het beeld: de grootte van het gemeten deel kan worden gehandhaafd, zelfs als het beeld wordt vergroot, en er kunnen meerdere gegevens achter elkaar worden gemeten.

Picture Controls: De kleurweergave en tooncurve zijn verbeterd voor een grotere scherpte en extra diepte in foto's en films. Picture Controls zorgen voor een gestroomlijnde beeldverwerking in de camera doordat beeldparameters kunnen worden aangepast voordat de foto wordt gemaakt. Ze bieden bovendien volledige controle over verscherping, contrast, helderheid, tint en verzadiging in diverse kleurstanden.

EN-EL18a accu met hoge capaciteit: Zeer compacte en lichte oplaadbare lithium-ionaccu met een hoge capaciteit van 2500 mAh (10,8 V).

Opslagmedia: Twee kaartsleuven, een voor snelle CF-kaarten (UDMA 7) en een voor snelle XQD-kaarten met een hoge capaciteit.

 
Technische specificaties
Merk Nikon
Produkt Camera DSLR
Bajonet vatting Nikon F
Resolutie 16 Megapixel
Video resolutie 1080P HD
Memorycard/opslag CF & XQD
Bijpassende artikelen

NIKON EN-EL18a accu [10.8V/2500mAh/27Wh] [Nikon D4/D4s]

Voorraad:
€ 265,00 (incl. btw) € 219,01 (excl. btw)
Bekijk product
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel