GoPro Hero 8
Ga terug naar het overzicht

GoPro Hero8 Black voegt verbeterde stabilisatie, Media Mod, digitale lenzen en meer toe<>De GoPro Hero8 Black beschikt nu over Hypersmooth 2.0, de tweede generatie stabilisatietechnologie van GoPro met een ‘Boost’ -modus en een automatische horizonnivellering. TimeWarp (de hyperlapse-modus van GoPro) heeft ook een 2.0-update versie die het afspelen van de video automatisch aanpast aan de snelheid waarmee u reist en kan vertragen om prominente momenten vast te leggen met een tik op het scherm.

Eén van de nieuwe accesoires is de ‘Media Mod’, die extra poorten toevoegt en het mogelijk maakt om een aantal extra accessoires toe te voegen. Wanneer de Hero8 Black in de Media Mod-behuizing is bevestigd, krijgt hij een shotgunmicrofoon, een 3,5 mm microfoonpoort, een Micro HDMI out-poort, een USB-C-poort en twee koude schoenbeugels.
Naast accessoires van derden heeft GoPro ook een eigen lijn van optionels ‘Mods’ uitgebracht, inclusief een 1,9 inch opklapbaar LCD ‘Display Mod’ en een waterdichte LED ‘Lighting Mod.’
GoPro heeft ook een nieuwe functie genaamd ‘Digital Lenzen’ toegevoegd. Zoals de naam al doet vermoeden, zal deze nieuwe functionaliteit de afbeelding effectief bijsnijden om het kade aan te passen in vier verschillende instellingen: Smal, Lineair, Breed en SuperView.

Er zijn ook presets toegevoegd aan de Hero8 Black, waardoor gebruikers eenvoudig de instellingen kunnen wijzigen, afhankelijk van wat ze verwachten te filmen. Met de ‘Cinematic’ preset zal de Hero8 Black 4K/30p video opnemen, in ‘Activity’ 2.7K/60p video en in ‘Slo-Mo’ 1080/240p video. De exacte instellingen kunnen verder worden aangepast, net als bij eerdere Hero-camera's, maar deze voorinstellingen moeten een eenvoudig startpunt bieden voor diegenen die niet teveel in de instellingen willen duiken. GoPro heeft ook zijn SuperPhoto- en HDR-functionaliteit bijgewerkt om meer 'details te bieden die u nooit voor mogelijk had gehouden.' Andere verbeteringen zijn de mogelijkheid om livestream Full HD-video, een 2x sterkere lens en een speciale Night Lapse Video-modus.

De Hero 8 wordt naar verwachting begin november 2019 leverbaar.

Pre-order GoPro Hero 8 >>>