DJI Ronin-M camera stabilisatie systeem, voor camera's tot 3,6kg [nml]

€ 99.999,00

€ 82.643,80 exclusief BTW
Artikelnummer
6958265121173
Voorraad


Omschrijving

DJI Ronin-M

Met alle functies van de oorspronkelijke Ronin, maar opnieuw ontworpen voor meer functionaliteit en een fractie van het formaat en het gewicht. de Ronin-M geeft u de kracht van een professionele opstelling in een ongeevenaarde flexibiliteit. De DJI Ronin-M weegt maar de helft van de orginele Ronin, maar 2,3kg! Daarnaast is de Ronin-M kleiner gemaakt, klein genoeg om in uw rugzak te passen en overal mee naartoe te nemen maar toch sterk genoeg om een camera tot 3,6kg te dragen!

Kenmerken:

 • Motor type: 3x borstelloos
 • Sensors: IMU en Temperatuur
 • Precisiecontrole: +/- 0,02 graden
 • Pan: 90 graden per seconde, max 360 graden
 • Tilt: 100 graden per seconde, max 105 omhoog 165 beneden
 • Roll: 30 graden per seconde, max 25 graden
 • Frequentie: 2,4GHz
 • Uitbreidbaar: 1x uitbreidpoort
 • Draadloos: Ja, Bluetooth
 • Draaggewicht: 3,6kg
 • Accu: 4S Ronin-M
 • Accuduur: 6 uur
 • Afmetingen: 500x210x420mmmm
 • Gewicht: 2,3kg

 

  De verbeterde ATS technologie is preciezer dan ooit! Het vult het proces aan van balanceren en tuning zonder extra gereedschap! Makkelijk en efficient! Film zelfs wanneer u bijna geen ruimte heeft, De bovenste handle bars zijn makkelijk eraf te draaien om het formaat te minimaliseren. Uw Ronin-M is bestand tegen intensief gebruik door het sterke en stijve magnesium frame. Dit frame heeft een verhoogde stijfheid en een lager gewicht.

  Zelfs met maar een bestuurder, zorgt SmoothTrack technologie dat de Ronin-M uw bewegingen vertaalt in soepele camerabewegingen. Uw camera beweegt direct de juiste kant op, volledig gestabiliseerd. Het maakt dus niet uit hoe en welke kant u opbeweegt. SmoothTrack instellingen zoals snelheid, piekbegrenzing en versnelling zijn volledig aanpasbaar, en Single Axis Follow Mode zorgt dat u twee assen kunt vergrendelen terwijl de smoothtrack uw camera langs een bewegingsas begeleidt.

  Maak shots die onmogelijk zijn met elke andere opstelling. U kunt moeiteloos wisselen tussen 3 besturingsmodes zonder instellingen aan te passen. Underslug mode zorgt dat u comfortabel kunt filmen met de Ronin-M voor u, op borst hoogte. De Upright mode zorgt dat u kunt filmen op ooghoogte of boven uw hooft. Perfect voor in een mensenmassa of door het dak van een auto. Ten slotte is er de Briefcase mode, deze modus is handig voor smalle ruimtes. Draai de gimbal verticaal en houdt het dicht bij uw benen zoals een koffer om te kunnen filmen in smalle ruimtes zoals deuropeningen.

  De borstelloze motoren van de Ronin-M zijn ongelooflijk nauwkeurig en krachtig terwijl ze weinig trillingen hebben en een verhoogde torque. De nauwkeurigheid wordt verhoogd met Digital Absolute Positioning Encoders in elke as, en een grote bereik in de tilt (105 graden omhoog, 165 graden omlaag) en de roll (110 graden) assen. Wanneer u in krappe ruimtes filmt, is de Ronin-M uitgerust met een Silent Mode om het geluid van de motoren te minimaliseren. Dit zorgt ervoor dat de geluidsopname met gevoelige microfoons niet wordt verstoord.

   

  Technische specificaties
  Merk DJI
  Produkt Camera Stabilizer Gimbal
  Bijpassende artikelen

  DJI Thumb Controller voor Ronin-M

  Voorraad:
  € 189,00 (incl. btw) € 156,20 (excl. btw)
  Bekijk product

  DJI 10010 battery 3400mAh voor RONIN

  Voorraad:
  € 149,00 (incl. btw) € 123,14 (excl. btw)
  Bekijk product
  Recensies
  Geef je mening en schrijf als eerste een review.
  Wat is uw beoordeling voor dit artikel