DJI Ronin camera stabilisatie systeem met transport case en tuning stand,configuraties tot 7,3kg

€ 2.166,00

€ 1.790,08 exclusief BTW
Artikelnummer
6958265111303
Voorraad
Per direct


Omschrijving

DJI Ronin + Transport Case

De DJI Ronin is een camera stabilisatie systeem ontworpen om de bestuurder dicht bij de vrijheid van handheld te brengen, zonder de bevende handen. De Ronin is geschikt voor de meeste camera types en configuraties tot 7,3kg en maakt Ronin gebruik van borstelloze motoren die werken op drie assen. Een voor de side-to-side roll, een voor kantelen en een voor de pan.

Kenmerken:

 • Motor type: 3x borstelloos
 • Sensors: IMU en Temperatuur
 • Precisiecontrole: +/- 0,02 graden
 • Pan: 90 graden per seconde, max 360 graden
 • Tilt: 100 graden per seconde, max 45 omhoog 120 beneden
 • Roll: 30 graden per seconde, max 25 graden
 • Frequentie: 2,4GHz
 • Uitbreidbaar: 1x uitbreidpoort
 • Draadloos: Ja, Bluetooth
 • Draaggewicht: 7,3kg
 • Accu: Ronin 4S
 • Accuduur: 4 uur
 • Afmetingen: 620x280 tot 380x500mm
 • Gewicht: 4,2kg

Het systeem is computergestuurd en heeft nauwkeurige controle van +/- 0,02 graden. Een IMU detecteert beweging en geeft aan de motoren aan dat ze moeten reageren. Met behulp van speciale algoritmes wordt er onderscheid gemaakt tussen opzettelijke beweging zoals pannen en tracking shots van ongewenst schudden. Naast fotografie uit de hand, kan de gimbal worden gebruikt in voertuig montage scenario's en andere contexten waar trillingen of andere plotselinge bewegingen statieven en videorigs systemen ongeschikt zou maken.

De Ronin ondersteunt dual-operator shooting, net als het werken met een jib die een gemotoriseerde pan/tilt kop heeft. In deze modus, zou een tweede operator de meegeleverde zender gebruiken om de camera pan handmatig en onafhankelijk te controleren van welke kant de Ronin gaat kantelen. Het meegeleverde zender/ontvanger systeem werkt op 2,4 GHz. Als u liever een derde-partij zender gebruikt, is er een D-Bus-poort aan de Ronin om uw eigen receiver te installeren.

Zoals met slee en vest stijl stabilisatoren, vereisen gemotoriseerde gimbal systemen dat ze worden gebalanceerd voor gebruik. Eenmaal in balans, kunt u de Ronin configureren voor uw specifieke camera opstelling met behulp van de Assistant-software voor compatibele iOS en Windows apparaten met Bluetooth. Omdat elke camera en lens combinatie een verschillende massa en gewichtsverdeling heeft, is er een ATS procedure waarbij elke as afzonderlijk aanpast. Dit wordt herhaalt totdat alle drie zijn uitgelijnd. Een gimbal tuning stand is voorzien, zodat u het niet in de hand hoeft te houden tijdens dit proces.

De meegeleverde 4S lithium-polymeer batterij voorziet de Ronin voor maximaal 4 uur van stroom. Het is een slimme batterij, wat betekent dat de stroom regulering en beschermingscircuit is ingebouwd, en er is geen aparte balancering in tegenstelling tot veel lithium-polymeer batterijen. Een lader is ook opgenomen, en het is belangrijk om altijd laders van Ronin te gebruiken vanwege het slimme circuit. Twee 12V DC PowerTaps en een USB-poort van de camera basis zorgen dat u de power on-camera accessoires direct van de Ronin batterij om uw systeem kunt monteren om heffingen te vereenvoudigen en onnodig gewicht te voorkomen.

Technische specificaties
Merk DJI
Produkt Camera Stabilizer Gimbal
Bijpassende artikelen

DJI 10012 Thumb Controller voor Ronin

Voorraad:
€ 209,00 (incl. btw) € 172,73 (excl. btw)
Bekijk product

DJI 10010 battery 3400mAh voor RONIN

Voorraad:
€ 149,00 (incl. btw) € 123,14 (excl. btw)
Bekijk product
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel