demo LACIE 301525EK 5big Network2 10TB (6 maanden gar.) Snr:13971103283024UMA van ? 999.-nu

€ 595,00

€ 491,74 exclusief BTW
Artikelnummer
99999301525EK
Voorraad


Omschrijving

Professionele netwerkopslag met 5 sleuven voor kleine bedrijven

DEMO, 6MND garantie!!

  • Complete back-upoplossing voor pc en Mac®
  • Snelle integratie, gebruiksvriendelijk beheer
  • Totale bescherming met RAID 5 en hot-swappable mogelijkheden
  • Externe toegang vanaf computers of mobiele apparaten

RAID-beveiliging en schaalbaarheid
De beschermde RAID-modi 5 en 6 bieden automatische gegevensbescherming op hardwareniveau. Als er een storing op één schijf optreedt, kunt u deze vervangen zonder uw apparaat uit te schakelen. U plaatst gewoon een nieuwe schijf zonder dat er één byte aan gegevens verloren gaat. U kunt zelfs een schijf aanwijzen als reserveschijf die in het RAID-array moet worden geïntegreerd in geval van een schijfstoring. Wat de uitdaging ook is: geen gegevensverlies en geen werkonderbrekingen. U kunt zelfs kiezen voor het schijfloze model en tot wel vijf schijven migreren zonder gegevens te verliezen**. U voegt eenvoudigweg meer opslagcapaciteit toe naarmate uw bedrijf groeit. Zodoende nemen uw aanvankelijke investeringskosten af terwijl een oplossing op lange termijn wordt gewaarborgd.

ModusMin. schijvenCapaciteitBeveiligingVoordelen
RAID 5 (standaard)380%★★★Snelheid, veiligheid, capaciteit
RAID 5 + spare460%★★★★Snelheid, extra veiligheid, capaciteit
RAID 6460%★★★★★Snelheid, extra veiligheid
RAID 12 (slechts)50%★★★★★Spiegelen
RAID 02100%GeenSnelheid, capaciteit
 

Geautomatiseerde NAS-back-up
Zorg dat de back-up van uw NAS zonder al te veel gedoe verloopt en dat er geen menselijke fouten worden gemaakt. Met het Dashboard kunt u de inhoud van uw 5big Network 2 kopiëren naar een aangesloten harde schijf met USB-/eSATA-aansluiting. Of omgekeerd. Maak automatische back-uptaken die specifiek zijn afgestemd op elk aangesloten apparaat. U kunt ook configureren dat back-ups automatisch worden gestart elke keer dat er een harde schijf met USB-aansluiting wordt aangesloten op de 5big Network 2. Verder kunt u uw NAS gebruiken om een back-up van een ander NAS te maken, zowel op het lokale netwerk als op afstand*. U kunt zelfs configureren dat er 's nachts een back-up van uw NAS wordt gemaakt op een back-upserver die in een compleet ander gebouw staat.

Onbeperkte professionele samenwerking

Intelligent intern bestanden delen
Verbeter de efficiëntie van uw bedrijf met een effectieve samenwerkingstool. Iedereen op kantoor kan bestanden delen, ongeacht of mensen een pc-, Mac- of Linux-systeem gebruiken. Definieer of een map privé of openbaar moet zijn binnen het bedrijf. Voor privé-mappen kunt u de toegang zorgvuldig beheersen door machtiging op gebruikers- of groepsniveau in te stellen. En dat alles gaat verrassend eenvoudig. Wat de behoeften van uw bedrijf ook zijn om bestanden intern te delen, de 5big Network 2 biedt u een onvoorstelbaar flexibele toegankelijkheid.

 

Mobiliteit = Productiviteit
In een wereld waar iedereen steeds mobieler wordt, moeten uw medewerkers altijd en overal toegang tot hun bestanden kunnen krijgen. Dankzij een zeer eenvoudige configuratie zorgt LaCie MyNAS voor een ware revolutie op het gebied van externe NAS-toegang. U geef uw netwerkopslag eenvoudigweg een naam zonder het Dashboard te verlaten, waarna het ook onderweg toegankelijk is. Het enige wat u nodig hebt is een internetverbinding. Vanuit een browser kunnen medewerkers bestanden op afstand downloaden, beheren en uploaden. Ze kunnen zelfs beeld- en audiobestanden streamen. Via een gratis iPhone/iPad-app krijgen zij op handige wijze directe toegang tot alle bestanden en opslagruimte van uw NAS, rechtstreeks vanaf hun telefoon of tablet.

Technische specificaties
merk LaCie
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel