CANON Speedlite 430EX II flitser (EOL)

€ 279,00

€ 230,58 exclusief BTW
Artikelnummer
4960999617947
Voorraad


Omschrijving

Canon Speedlite 430EX II

Een veelzijdige en krachtige Speedlite-flitser voor alle omstandigheden

De Speedlite 430EX II is een krachtige en veelzijdige flitser, met een richtgetal van 43, mogelijkheid voor gebruik als draadloze slaveflitser, negen aangepaste functies en een zoomkop voor 24-105 mm.

Voordelen

  • E-TTL II-flitsmeting
  • Richtgetal van 43*
  • Mogelijkheid voor gebruik als draadloze slaveflitser
  • Zoomkop voor 24-105 mm met diffuser voor 14 mm
  • Snel en stil opladen
  • Metalen flitsvoet
  • 180 graden draaibare kop
  • AF-hulplicht

E-TTL II-flitsmeting

De krachtige Speedlite 430EX II is draagbaar en compact, en is met een richtgetal van 43 geschikt voor zowel indirect flitsen als telefoto's. E-TTL II-meting met compatibele camera's zorgt voor een accurate flitsbelichting in alle situaties, zelfs wanneer je via een muur of plafond flitst.

Het flitsvermogen kan handmatig in stappen van 1/3 worden ingesteld van 1/1 tot 1/64 voor meer controle.

Automatische zoomkop voor 24-105 mm

Gebruikt met een compatibele EOS digitale spiegelreflexcamera detecteert de Speedlite 430EX II automatisch de sensorgrootte van de camera en wordt de optimale zoomfactor voor de flitserkop bepaald. Zo verspil je geen licht, wordt de oplaadtijd verbeterd en wordt de gebruiksduur van de batterijen verlengd.

De automatische zoomkop voor 24-105 mm en de diffuser voor 14 mm zorgen voor een groot flitsbereik in allerlei opnamesituaties.

De draai- en kantelkop maakt indirect flitsen mogelijk, zodat je een zachtere belichting krijgt wanneer je alleen één flitser op de camera gebruikt.

Draadloze slave

De Speedlite 430EX II kan als draadloze slaveflitser fungeren die door een masterflitser wordt geactiveerd. De compacte afmetingen en hoog vermogen zorgen voor een ideale slaveflitser die je kunt gebruiken in een draagbare studio met meerdere flitsers.

Voeding

De Speedlite 430EX II wordt gevoed met 4 AA-batterijen en is compact genoeg om altijd mee te nemen. Het opladen gaat ongeveer 20% sneller dan bij het vorige model en is vrijwel geruisloos. Schichtige dieren in het wild merken niet meer dat je aan het fotograferen bent!

Duurzaamheid

Door de metalen flitsvoet en snelle ontgrendeling zijn de camera en de Speedlite eenvoudig en veilig op elkaar aan te sluiten en te gebruiken.

Flitsbediening

Met een compatibele camera zijn alle aspecten van de flitsbediening, met inbegrip van het flitsvermogen en alle negen aangepaste functies, in te stellen via het cameramenu**.

AF-hulp

De Speedlite 430EX II bestrijkt 1-9 AF-punten en kan een infraroodstraal uitzenden waarmee het nodige contrast wordt gecreëerd voor scherpstelling bij weinig licht.

Technische specificaties
Merk Canon
Produkt Flitser
Bijpassende artikelen

HEDLER 6667 flasheule

Voorraad:
€ 115,00 (incl. btw) € 95,04 (excl. btw)
Bekijk product
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikelDeze website is beschermd met reCAPTCHA. De Google privacy policy en algemene voorwaarden zijn van toepassing.