CANON Speedlite 320EX flitser

€ 259,00

€ 214,05 exclusief BTW
Artikelnummer
4960999786032
Voorraad
Per direct


Omschrijving

De Canon Speedlite 320EX, voorzien van draadloze slave-technologie, kop voor draaien/kantelen en een constante LED-lichtbron voor videowerk, biedt EOS-gebruikers nieuwe creatieve mogelijkheden.

Kenmerken

  • Richtgetal 32 (m, ISO100)
  • Compact, licht ontwerp
  • Kop voor draaien en kantelen, met zoominstellingen van 24 en 50 mm
  • Geïntegreerde LED-videolamp
  • Draadloze slave voor off-camera TTL-flitsen
  • Ontspanknop op afstand
  • Snel en stil opladen
Jouw route naar creatieve flitsfotografieKrachtig, compact ontwerp
Ondanks zijn lichte gewicht en draagbaarheid heeft de Speedlite 320EX een richtgetal van 32 (m, ISO 100), waardoor de flitser voldoende kracht heeft om grote oppervlakken en verafgelegen onderwerpen te belichten.

Kop voor indirect flitsen, draaien en zoomen
De flitserkop van de Speedlite 320EX kan 90 graden omhoog worden gekanteld en linksom en rechtsom worden gedraaid, zodat het flitslicht weerkaatst tegen wanden en plafonds om een zachter, schaduwvrij effect te bereiken. De belichtingshoek kan worden aangepast aan de beeldhoek van een 24 of 50 mm lens.

Geïntegreerde LED-videolamp
De ingebouwde, continue LED-lichtbron maakt de Speedlite 320EX even geschikt voor video-opnamen bij weinig licht als voor het fotograferen van stilstaande beelden.

Gemakkelijk te gebruiken off-camera flitser
Dankzij de draadloze slave-technologie van Canon is de Speedlite 320EX off-camera even gemakkelijk te gebruiken als in de flitsschoen, wat talloze creatieve belichtingsmogelijkheden biedt.

Opnamen op afstand
Met de ontspanknop op afstand kun je de camera tot op een afstand van 5 meter snel en gemakkelijk bedienen en tegelijk de belichting bijstellen om verschillende belichtingsstanden te proberen.

Snel en geruisloos
De Speedlite 320EX werkt op vier AA/LR6-batterijen, zodat de flitser na een volledige ontlading in slechts 2,3 seconden weer snel en geruisloos is opgeladen.

Technische specificaties
Merk Canon
Produkt Flitser
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel