CANON EOS1DX mark II body

€ 5.899,00

€ 4.875,21 exclusief BTW
Artikelnummer
8714574635309
Voorraad


Omschrijving

nl_picture_bnr_eos1dx-cfcard-promo

EOS 1DX promotie

Koop een Canon EOS-1D X Mark II en vraag een SanDisk 64GB Extreme PRO® CFast™ 2.0-geheugenkaart en -kaartlezer aan.

Actieperiode: 02-02-2016 t/m 03-10-2016 

Meer informatie vind je op de speciale actiesite.

 

Beeldkwaliteit en AF-precisie opnieuw gedefinieerd


Canon introduceert vandaag de lang verwachte EOS-1D X Mark II, het nieuwe topmodel onder de DSLR-camera’s is ontwikkeld om je te laten fotograferen en filmen met de optimale combinatie van beeldkwaliteit, resolutie en snelheid. Vanaf het moment dat fotografen ermee werken, geeft de EOS-1D X Mark II ze een voorsprong en bepaalt de camera de nieuwe benchmark voor snelheid – 14 frames per seconde (fps) met full AF/AE tracking en 16 fps in de Live View-modus - ideaal voor het vastleggen van snelle onderwerpen, ongeacht of dit nu in de natuur is of tijdens internationale sportevenementen.

 

De camera is uitgerust met een nieuwe 20,2 Megapixel full frame CMOS-sensor, een nieuw Al Servo AF III+ en kan 4K-videobeelden vastleggen met 60p. Deze combinatie van vermogen en prestaties maken de camera tot een onmisbare partner binnen nagenoeg alle professionele specialismen.

 

Om te garanderen dat elke opname met ongeëvenaarde precisie wordt gemaakt, beschikt de camera over een verbeterd 61-punts AF-systeem met 41 ‘cross-type’ AF-punten die een groter gebied beslaan en ook bij een geringe lichtintensiteit tot -3EV scherpstellen. Bij gebruik van geselecteerde extenders en telelenzen biedt het nieuwe AF-systeem voor het eerst f/8 AF-ondersteuning van alle 61 punten.

 

De EOS-1D X Mark II verlegt de grenzen aan opnamesnelheden en is in staat 14 frames per seconde vast te leggen met full AF/AE tracking en in RAW. Daarmee zijn fotografen in staat exact het beslissende moment van een sportwedstrijd vast te leggen of van een dier dat zijn prooi vangt. Voor gebruikers die nog meer snelheid willen, kan tot 16 fps worden gefotografeerd in Live View-modus zonder AF. Met de opslagcapaciteit van de nieuwe CFast 2.0™ kaart is de camera in staat met maximale snelheid een reeks van een onbeperkt aantal JPEG- of tot 170 RAW-opnamen vast te leggen.

 

Canon’s expertise en ervaring met 4K-movies komt tot uitdrukking in de EOS-1D X Mark II en stelt filmmakers in staat video met 4K-kwaliteit (4096x2160) en een reeks frame rates tot 60 fps vast te leggen op de CFast 2.0™ kaart. De camera maakt het ook mogelijk in Full HD (1920x1080p) beelden vast te leggen met een indrukwekkende snelheid van 120 fps, ideaal voor slow motion scènes. Beslissende momenten in een 60 fps 4K-scène kunnen worden geselecteerd voor een hoge resolutie 8,8 Megapixel foto en dit biedt nog meer controle en zekerheid bij het vastleggen van exact het juiste moment.

 

Dankzij de Dual Pixel CMOS AF-technologie en Movie Servo AF beschikken filmmakers bij 4K en Full HD opnamesessies over vlot en vloeiend uitgevoerde AF-acties. Het touch panel lcd stelt je in staat om tijdens het filmen snel AF-punten te selecteren.

Leg elk moment vast

De EOS-1D X Mark II verlegt de grenzen aan opnamesnelheden en is in staat 14 frames per seconde vast te leggen met full AF/AE tracking en in RAW. Daarmee zijn fotografen in staat exact het beslissende moment van een sportwedstrijd vast te leggen of van een dier dat zijn prooi vangt. Voor gebruikers die nog meer snelheid willen, kan tot 16 fps worden gefotografeerd in Live View-modus zonder AF.

Beeldkwaliteit en AF-precisie opnieuw gedefinieerd

Om te garanderen dat elke opname met ongeëvenaarde precisie wordt gemaakt, beschikt de camera over een verbeterd 61-punts AF-systeem met 41 ‘cross-type’ AF-punten die een groter gebied beslaan en ook bij een geringe lichtintensiteit tot -3EV scherpstellen. Bij gebruik van geselecteerde extenders en telelenzen biedt het nieuwe AF-systeem voor het eerst f/8 AF-ondersteuning van alle 61 punten, zodat je de vrijheid hebt om het scherpstelpunt te kiezen.

Professionele 4K-movies

Canon’s expertise en ervaring met 4K-movies komt tot uitdrukking in de EOS-1D X Mark II en stelt filmmakers in staat video met 4K-kwaliteit (4096x2160) en een reeks frame rates tot 60 fps vast te leggen op de CFast 2.0™ kaart. De camera maakt het ook mogelijk in Full HD (1920x1080p) beelden vast te leggen met een indrukwekkende snelheid van 120 fps, ideaal voor slow motion scènes.

Professionele videokwaliteit die aansluit bij je creatieve passie

Bij gebruik van geselecteerde extenders en telelenzen biedt het nieuwe AF-systeem voor het eerst f/8 AF-ondersteuning van alle 61 punten, zodat je de vrijheid hebt om het scherpstelpunt te kiezen. Naast Canon’s populaire pro AF-technologieën – EOS iTR en AF Case instellingen – is de EOS-1D X Mark II ook voorzien van de nieuwe AI Servo AF III+ dat de volggevoeligheid verbetert in scènes waar onderwerpen onverwachtse bewegingen kunnen maken, zoals dieren die zich snel door de wildernis verplaatsen.

Technische specificaties
Bajonet vatting Canon EF [full frame]
Merk Canon
Produkt Camera DSLR
Resolutie 20 Megapixel
Video resolutie 4K
Memorycard/opslag CF
Bijpassende artikelen

CANON LP-E19 accu [Canon EOS 1Dx mkll]

Voorraad:
€ 159,00 (incl. btw) € 131,41 (excl. btw)
Bekijk product

CANON Acculader LC-E19 [Canon EOS 1D X Mkll]

Voorraad:
€ 379,00 (incl. btw) € 313,22 (excl. btw)
Bekijk product

CANON AC-adapter AC-E19 [Canon EOS 1D X Mkll]

Voorraad:
€ 449,00 (incl. btw) € 371,07 (excl. btw)
Bekijk product

CANON DC-koppelstuk DR-E19 [Canon EOS 1D X Mkll]

Voorraad:
€ 219,00 (incl. btw) € 180,99 (excl. btw)
Bekijk product

CANON Wireless File Transmitter WFT-E8B [Canon EOS 1D X Mkll]

Voorraad:
€ 559,00 (incl. btw) € 461,98 (excl. btw)
Bekijk product

CANON Matglas Ec-C6 [Canon EOS 1D X Mkll]

Voorraad:
€ 69,95 (incl. btw) € 57,81 (excl. btw)
Bekijk product
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel