CANON EF-M 32mm/1.4 STM E43

€ 539,00

€ 445,45 exclusief BTW
Artikelnummer
4549292102413
Voorraad


Omschrijving

VOOR EEN NATUURLIJK PERSPECTIEF EN VERBLUFFENDE OPTISCHE HELDERHEID, ZELFS BIJ WEINIG LICHT
De EF-M 32mm f/1.4 STM is een EF-M prime lens waarmee je snel en discreet beelden van uitzonderlijke helderheid kunt vastleggen, voor foto's met een natuurlijk perspectief. De 51mm-standaardlens heeft een beeldhoek die vergelijkbaar is met het menselijk oog, en is ontworpen om onderwerpen realistisch en gedetailleerd vast te leggen.
• Een groot diafragma biedt meer creatieve mogelijkheden tijdens het scherpstellen, zodat het onderwerp volledig in focus is tegen een onscherpe achtergrond.

• Compact en discreet ontwerp met een diameter van 60,9 mm maakt deze lens perfect voor straatfotografie waar je onopgemerkt wilt blijven.

• De lens is voorzien van een toonaangevende 0,25x vergroting waardoor deze in staat is om van dichtbij scherp te stellen. Hierdoor is de lens zeer veelzijdig en een goede standaardlens.

• Automatische scherpstelling met STM zorgt voor meer stabiliteit bij het opnemen van video's, voor langzamere overgangen die er vloeiender en natuurlijker uitzien.

• De asferische lenselementen zijn voorzien van de bekende Super Spectra-coating van Canon die reflecties en overstraling tegengaan bij fotograferen met tegenlicht

Discrete prime lens met een natuurlijk perspectief
De EF-M 32mm f/1.4 STM-lens heeft een beeldhoek van een standaard 51mm-lens, die vergelijkbaar is met het menselijk oog, en is ontworpen om onderwerpen realistisch en gedetailleerd vast te leggen. Ideaal voor veeleisende gebruikers die op zoek zijn naar een responsieve lens met een brede scherpstelring voor betrouwbaar handmatig scherpstellen. Een grootste diafragma van f/1.4 maakt deze lens perfect voor creatieve portretten, snelle foto's en straatfotografie dankzij de aangename bokeh en verbluffende prestaties bij weinig licht.
Uitzonderlijk hoge optische kwaliteit met een snel, groot diafragma
Hoogwaardige foto's en video's vanuit een modern, optisch ontwerp dat zorgt voor uitstekend contrast en perfecte scherpte. Een groot diafragma biedt meer creatieve mogelijkheden tijdens het scherpstellen, zodat het onderwerp volledig in focus is tegen een onscherpe achtergrond. Leg haarscherpe beelden vast, zelfs in donkere omstandigheden of met bewegende onderwerpen, en ontdek hoe de STM-autofocus snel en stil scherpstelt. De asferische EF-M 32mm f/1.4 STM-lenselementen zijn voorzien van de bekende Super Spectra-coating van Canon die reflecties en overstraling tegengaan bij fotograferen met tegenlicht, voor beelden van ongekende kwaliteit.

Hoogwaardige constructie die licht en duurzaam is
De EF-M 32mm f/1.4 STM-lens heeft een compact en discreet ontwerp met een diameter van 60,9 mm waardoor deze perfect is voor straatfotografie waarbij je onopgemerkt wilt blijven. De lens is ontworpen voor hoogwaardige prestaties die niet onderdoen voor veel grotere lenzen en heeft met een metalen lensvatting, een laag gewicht van 235 gram en een look en feel die past bij de Canon EF-M-systeemcamera's. Bovendien is de lens compatibel met de ES-60-zonnekap, die de lens beschermt tegen overstraling en ongewenste stoten via een bajonetvatting.

Stille autofocus en toonaangevende vergroting
De EF-M 32mm f/1.4 STM is voorzien van een toonaangevende 0,25x vergroting waardoor deze in staat is om van dichtbij scherp te stellen. Hierdoor is het een geweldige en zeer veelzijdige standaardlens. Automatische scherpstelling met STM zorgt voor meer stabiliteit bij het opnemen van video's, voor langzamere overgangen die er vloeiender en natuurlijker uitzien.

Technische specificaties
Merk Canon
Produkt Lens
Bajonet vatting Canon EF-M
Brandpunt 32mm
Diafragma 1.4
Lens type Standaard
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel