Blad 2

Prijs op aanvraag

Artikelnummer
5025232701568
Voorraad

Omschrijving
  • Compacte en robuuste camera, met magnesium body die bestand is tegen spatwater en stof
  • Haarscherpe foto’s en video door de combinatie van een 16,05-megapixel Live MOS sensor en de uitzonderlijk krachtige Venus Engine beeldprocessor
  • Video’s opnemen kan FULL HD 1080 50p in verschillende hoogwaardige bestandsformaten waaronder MP4, MOV en AVCHD
  • Op afstand te bedienen met smartphone of tablet door de geïntegreerde Wi-Fi-functionaliteit en foto’s en video’s meteen te synchroniseren met de cloud
  • Groot en scherp kantelbaar 614k 3,0-inch OLED-touchscreen en 1744k OLED-zoeker
  • Standaard een ISO-bereik van 200-12800, uit te breiden naar 125-25600 ISO
  • Deze kit bevat de High-power HD zoom lens LUMIX G VARIO HD 14-140mm/F4.0-5.8 ASPH./MEGA O.I.S

Professionele camera met ultieme video- en beeldkwaliteit in een compacte en robuuste body

De LUMIX DMC-GH3 biedt een ongelofelijke video- en beeldkwaliteit in een compact en robuust maar toch elegant design. De geavanceerde LUMIX GH3 produceert haarscherpe foto's en video's door combinatie van een 16,05-megapixel Live MOS-sensor en de uitzonderlijk krachtige Venus Engine beeldprocessor. Dit alles is verpakt in een compacte body van 550 g(inclusief accu en SD-geheugenkaart). De autofocus is uitzonderlijk snel en nauwkeurig, en speciaal ontwikkeld met het oog op een exacte bediening en professioneel resultaat. Opnames zullen daardoor altijd tot in de laatste details perfect worden weergegeven.

De DMC-GH3 brengt kwaliteit van videobeelden geproduceerd door een camera met verwisselbare lens op een nieuw niveau. De aanpassingen in de sensor van de LUMIX GH3 betekenen dat de gebruiker de ongelofelijk heldere 1080 50p Full HD AVCHD video-opnames met een video-bitrate van 28 Mbps volledig zelf in de hand heeft. Daarnaast heeft hij de mogelijkheid MOV1 video's op te nemen bij 72MPbs in ALL-I. De camera biedt standaard een ISO-bereik van ISO 200 tot ISO 12800 en er is zelfs een mogelijkheid dit uit te breiden naar ISO 125 tot ISO 25600. Zelfs bij weinig licht worden hierdoor alle details weergegeven, wat resulteert in beelden met een adembenemende bioscoopkwaliteit.

De camera kan video's in verschillende hoogwaardige bestandsformaten uitvoeren, waaronder MP4, MOV en AVCHD. Dit betekent dat de gebruiker altijd de juiste middelen bij de hand heeft om snel en gemakkelijk beelden over te zetten en te bewerken, of het nu gaat om opnames van een interview of actiebeelden. Daarnaast zorgt de volledig geïndexeerde video-optie zonder compressie altijd voor het beste resultaat. In de video-modus kan gebruikgemaakt worden van Full-time AF, AF Tracking en Face Recognition AF. De camera blijft hierdoor altijd scherpgesteld op onderwerpen of gezichten, zelfs als ze bewegen. De camera is klaar voor het avontuur, van het maken van opnames in een afgelegen dorp tot het filmen van insecten in een donker oerwoud. De DMC-GH3 is namelijk weerbestendig en klaar voor de uitdaging: de klassieke en goed in de hand liggende body is zowel bestand tegen spatwater als stof. De 16,05-megapixel Live MOS-sensor en verbeterde 3DNR (3D Noise Reduction) en MNR (Multi-process Noise Reduction) zorgen altijd voor opnames met prachtige en natuurgetrouwe kleuren. De gebruiker heeft twee opties om de compositie te bepalen: via het precies in te stellen en kantelbare 614.000 pixel 3,0-inch OLED-scherm, of op de traditionele manier via de 1.744.000 pixel OLED-zoeker. De stille sluiter van de DMC-GH3 leidt niet af en verstoort het onderwerp niet, en het zorgt ervoor dat het beeld altijd exact wordt weergegeven.

De intelligente, geïntegreerde Wi-Fi-functionaliteit geeft de gebruiker de mogelijkheid altijd en overal opnames te maken en biedt een nieuwe vorm van veelzijdigheid voor de professionele fotograaf en videomaker. Het is namelijk mogelijk direct opnames te bespreken met collega's op kantoor door ze te streamen naar een PC via de optie bladeren op afstand van een smartphone of tablet. Daarnaast biedt de LUMIX Link app voor smartphones en tablets voor Android en iOS de mogelijkheid om onder andere de sluiter van de camera op afstand te bedienen. Hierdoor kan de gebruiker zelfs foto's maken zonder de camera aan te raken. Het is niet langer nodig om overal kabels mee naar toe te nemen om gegevens over te zetten, omdat er snel een back-up van foto's gemaakt kan worden en ze ook gedeeld kunnen worden via de cloud met de LUMIX CLUB Cloud Sync Service. Om tijd en moeite te besparen na een lange dag werken, is de LUMIX GH3 in staat vertrouwde Wi-Fi-verbindingen detecteren, zoals het thuisnetwerk van de gebruiker, zodat foto's en video's meteen kunnen worden gesynchroniseerd met de cloud.

De krachtige en veelzijdige DMC-GH3 is ook compatibel met alle accessoires die men bij een dergelijke camera zou verwachten. De camera heeft een sync-aansluiting voor lichtinstallaties en een aantal accessoires die door professionals op prijs zullen worden gesteld, zoals een geluidonderdrukkende directionele microfoon voor een bijzonder exact geluid. Deze kan gemakkelijk worden aangesloten op de 3,5mm-microfoonaansluiting. Met de nieuwe accugrip van de LUMIX GH3 kunnen er nog langer achtereen opnames worden gemaakt en het extra gewicht geeft zo nodig meer stabiliteit. De verticale grip biedt de gebruiker de mogelijkheid om nauwkeurigere aanpassingen te doen en de perfecte opname te maken.

Bijpassende artikelen

XSORIES silicone cover skin for GoPro HD ORANGE

Voorraad:
€ 25,37 (incl. btw) € 20,97 (excl. btw)
Bekijk product

XSORIES silicone cover skin for GoPro HD YELLOW

Voorraad:
€ 20,29 (incl. btw) € 16,76 (excl. btw)
Bekijk product

XSORIES U-Shot 2 monochrome 50cm, orange

Voorraad:
€ 39,95 (incl. btw) € 33,02 (excl. btw)
Bekijk product

Uitverkoop!! Op=Op! GOPRO battery BacPac™ [Hero2]

Voorraad:
€ 25,00 (incl. btw) € 20,66 (excl. btw)
Bekijk product

SP POV Dive Buoy

Voorraad:
€ 29,95 (incl. btw) € 24,75 (excl. btw)
Bekijk product

¦ NIKON Df kit, zwart [body + AF-S 50mm/1.8G special edition]

Voorraad:
€ 2.729,00 (incl. btw) € 2.255,37 (excl. btw)
Bekijk product

¦ NIKON Df kit, zilver [body + AF-S 50mm/1.8G special edition]

Voorraad:
€ 2.729,00 (incl. btw) € 2.255,37 (excl. btw)
Bekijk product

Blad 2

Voorraad:
€ 99.999,00 (incl. btw) € 82.643,80 (excl. btw)
Bekijk product

blad 2

Voorraad:
€ 99.999,00 (incl. btw) € 82.643,80 (excl. btw)
Bekijk product

Redrock Micro 3-137-0001 Cobalt Cage For GoPro Hero3

Voorraad:
€ 109,00 (incl. btw) € 90,08 (excl. btw)
Bekijk product

SAIL VIDEO SYSTEM 3rd Person View: Surf Version CS

Voorraad:
€ 179,00 (incl. btw) € 147,93 (excl. btw)
Bekijk product
Recensies
Geef je mening en schrijf als eerste een review.
Wat is uw beoordeling voor dit artikel