Agenda

Unieke nivo-Schweitzer kortingscode: 19CAMC09

Een ticket kost normaal op de AV Festival website € 30,--. 
Relaties van nivo-Schweitzer betalen € 20,--.

URL link: https://avfestival.nl/winkel/

AV Festival 2019

Op 12 & 13 juni vindt alweer voor de derde keer het AV Festival plaats op het Westergasfabriek terrein Pazzanistraat 33, 1014 DB Amsterdam, Nederland

Het AV Festival draait om het ontmoeten van vakgenoten en het uitwisselen van ideeën en technologieën. Twee dagen lang is er van alles te doen en te beleven. Een bezoeker vatte het concept mooi samen: "We gaan twee dagen ons vak vieren".

 

Dit jaar is het AV Festival in de Zuiveringshal West. Een 'coole' locatie die ruimte biedt voor creatieve en vernieuwende evenementen. Perfect voor het AV Festival.

Beide dagen worden er vier presentaties in het TechX theater gegeven. Hiervoor hebben wij de beste sprekers uit het vak, gevestigde bedrijven en start-ups uitgenodigd. Met sprekers als: Jacob Ballinger, Geoff Boyle en René van Engelenburg.

Tijdens het AV Festival worden er doorlopend hands-on trainingen gegeven zoals: Avid Media Composer, Adobe Premiere & After Effects, DaVinci Resolve en Maxon Cinema. Hiervoor kan je gewoon aanschuiven.

Voor het eerst is er dit jaar de Camera Experience waar bezoekers alle veel gebruikte camera’s zelf kunnen testen. Van DSLR tot de grootste cinema camera’s. Deelnemers zijn: Arri, Blackmagic Design, Canon, Nikon, RED en Sony. Camera toebehoren: Vocas, Tilta, SmallHD, Teradek, Sigma, Fujinon, Manfrotto, Sachtler.

Meer dan vijftig nationale en internationale exposanten zullen de nieuwste ontwikkelingen in het veld presenteren..