Agenda


Bestel nu je AV Festival ticket voor donderdag 7 en vrijdag 8 juni en kom ons bezoeken op onze stand om twee dagen het vak te vieren kom langs voor een voortreffelijke kop koffie gemaakt door Barista Floris Schweitzer en natuurlijk voor meer informatie over Bright Tangerine  (matteboxes en followfocus), ORCA bags met oplossingen voor de Pro Videomarkt, Sigma Cine lenzen.


Dit is het event waar alle tv- , film- en new media makers elkaar ontmoeten. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en apparatuur dan mag je het AV Festival niet missen. Masterclasses, stands, netwerken, fun, food en drinks zijn de ingrediënten. 

 
25%  kortingscode voor klanten van NIVO-Schweitzer
Kijk onderaan deze pagina voor de details.
 
LINE-UP: PRESENTATIES, MASTERCLASSES EN WORKSHOPS
Brat Danton, Patrick Palmer, Geoff Boyle, Jonathan Harrison, David Newton, Dado Valentic en nog dertig anderen leren je de kneepjes van het vak. Kijk voor een compleet overzicht op de agenda. Merken als Sony, Arri, Red, Blackmagic Design, Canon, Avid, Panasonic, Atomos en vele andere tonen hun nieuwste producten. Lees meer….
 
ZIE TOPREGISSEURS AAN HET WERK
Onder andere Paula van der Oest en Frans Weisz draaien tijdens het AV Festival een korte film gebaseerd op hetzelfde script. U kunt bij de opname in de OpenSet studio aanwezig zijn. Het resultaat: drie dezelfde maar totaal verschillende films die vrijdagavond in het VondelCS feestelijk in première gaan.Lees meer….
 
PROGRAMMA
Het thema op het AV Festival is Next-Gen Workflow. Van lezingen over het gebruik van AI voor het ontsluiten van grote videobibliotheken tot lezingen over het voordelig inzetten van  video als communicatiemiddel. Daarnaast is er voor bezoekers de mogelijkheid om te solliciteren in het Talent Café.Samen met Videomattie is er een wedstrijd georganiseerd waarbij het mooiste shot van het afgelopen jaar onderscheiden wordt met de Steve Walker award. De winnaar ontvangt een complete DSLR filmset ter waarde van € 12.000! Op donderdagavond is vanaf 17:00 uur de toegang gratis voor de netwerkborrel, registratie is wel nodig. Bestel ticket….
 
AMSTERDAM
De Kromhouthal is twee dagen de thuisbasis van het AV Festival.  Donderdag 7 juni blijft het festival tot 19:00 uur open. Speciaal voor het evenement vaart de AV Festival pont tussen het Centraal Station en de Kromhouthal. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid.             
 
Voer voor 25% korting de couponcode in bij het bestellen van een ticket.

Couponcode: AVF-NS

 


 


Een lezing van Brendan over zijn passie "schrijven met licht" en interview met Evely Duis over haar werk, gemeenschappelijke lunch en dan een workshop straatfotografie.

We beginnen om 10.00 uur met een presentatie van fotograaf Brendan de Clercq over het werken met Sony/ flitsapparatuur apparatuur daarna bespreekt Brendan samen met Evely Duis een nieuw jong talent haar werk.

Na de lunch gaan we met Brendan de Clercq de straat op, waar hij zal laten zien hoe hij te werk gaat. Vervolgens is het tijd om zelf de tips in de praktijk toe te passen. Bij straatfotografie is het uiteraard belangrijk dat je niet opvalt, dus stuurt Brendan de deelnemers individueel of kleine groep op pad om te fotograferen op straat.