Canon 0% Lease

In samenwerking met Canon en BNP Paribas kunnen wij het leasen van Canon apparatuur tot en met 31 december 2023 aanbieden met 0% rente. Hieronder vindt u meer informatie over de Canon Pro Lease.

Leasing heeft verschillende voordelen.
1. Altijd de nieuwste apparatuur binnen handbereik tegen lage maandelijkse kosten.
2. Uw leencapaciteit bij een bank wordt niet aangetast, u blijft dus de baas over uw cashflow
3. Investeren met mogelijk fiscaal voordeel (zie Financial Lease)

Wat is Operational Lease? 
Als u voor Operational Lease kiest dan huurt u de Canon apparatuur van BNP Paribas Leasing Solutions N.V.

Gedurende de looptijd van de overeenkomst is de leasemaatschappij (zowel juridisch als economisch) eigenaar van de apparatuur. Bij deze leasevorm neemt u de apparatuur niet op in uw balans. U neemt alleen de huurtermijnen op als kosten in uw winst- en verliesrekening.

Na afloop van de overeenkomst wordt u niet automatisch eigenaar van de apparatuur. U zoekt dan samen met uw dealer nieuwe apparatuur uit en financiert deze (eventueel) opnieuw in een leaseovereenkomst. Op deze manier beschikt u altijd over de nieuwste Canon apparatuur.

• 0% rente 
• Vaste kosten gedurende de looptijd 
• Aan het einde van de overeenkomst zoekt u samen met uw eigen Canon Pro dealer nieuwe apparatuur uit of neemt u de gehuurde apparatuur, tegen een op dat moment te bepalen prijs, over van uw Canon Pro dealer

Wat is Financial Lease? 
Kiest u voor Financial Lease dan wordt u direct zelf economisch eigenaar van de Canon apparatuur. Op die manier investeert u in de nieuwste Canon apparatuur en spreidt u de betaling over meerdere jaren.

Doordat u zelf investeert kan de aanschaf van de Canon apparatuur in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)*.

U neemt de apparatuur op in uw balans en schrijft zelf af op de investering

Na betaling van alle leasetermijnen en de koopoptie van BNP Paribas Leasing Solutions N.V. bent u eigenaar van de apparatuur. 

• 0% rente. 
• Vaste kosten gedurende de looptijd. 
• U betaalt het volledige BTW bedrag bij aanvang van de leaseovereenkomst. 
• Aan het einde van de looptijd bent u eigenaar van de apparatuur.